• سه‌شنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99082718636
  • خبرنگار : 71607

فضانوردان همراه با عروسک خود به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسیدند

فضانوردان همراه با عروسک خود به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسیدند

کپسول کرو دراگون شرکت اسپیس ایکس چهار فضانورد را با موفقیت به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاد. طی این سفر فضانوردان عروسکی موسوم به "بیبی یودا"(Baby Yoda) را با خود به همراه داشتند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، کپسول کرو دراگون ساعت ۱۱ شب دوشنبه به وقت منطقه زمانی شرقی(۷:۳۰ امروز به وقت تهران) به ایستگاه فضایی بین‌المللی متصل شد. در این ماموریت ۴ فضانورد عروسکی موسوم به "بیبی یودا" با خودشان برده بودند. شخصیت عروسکی کودک که در اینترنت و توسط طرفداران به صورت گسترده به اسم بیبی یودا(Baby Yoda) شناخته شده‌ است، یک شخصیت خیالی داستانی در سریال اینترنتی وسترن فضایی است که داستان آن در دنیای جنگ ستارگان رخ می‌دهد. آنها از این عروسک به عنوان "شاخص گرانش صفر" مأموریت استفاده کردند تا تایید شود که سفینه فضایی در مدار است و تحت یک محیط ریزگرانش قرار دارد.

وقتی کرو دراگون از موشک فالکون ۹ خود جدا شد، می‌شد حرکت عروسک را در حالی که چهار فضانورد با خیال راحت در محوطه کابین خلبان قرار گرفته بودند، مشاهده کرد. طی این ماموریت فضانوردان ناسا به نام‌های "مایکل هاپکینز"(Michael Hopkins) ، "ویکتور گلاور"(Victor Glover) و "شانون واکر"(Shannon Walker) و سوئیچی ناگوچی(Soichi Noguchi) فضانورد ژاپنی برای شش ماه اقامت به ایستگاه فضایی بین‌المللی اعزام شدند. فضانوردان طی این ماموریت، فضاپیمای کرو دراگون خود را که نام آن را "تاب آوری"(Resilience) نامیده‌اند برای شش ماه اقامت به ایستگاه فضایی بین‌المللی متصل کردند.

البته این نخستین بار نیست که فضانوردان از عروسک برای نشان دادن گرانش صفر استفاده می‌کنند چرا که در ماموریت کرو دراگون ماه مه سال جاری نیز داگلاس جی. هارلی"(Douglas G. Hurley) و "روبرت ال. بهنکن "(Robert L. Behnken) یک عروسک دایناسوری به همراه خودشان به فضا برده بودند. این عروسک به عنوان یک شاخص "گرانش صفر" به فضا رفت. هنگامی‌ که این عروسک در شرایط جاذبه صفر قرار گرفت، در کپسول دراگون شروع به معلق شدن کرد. به این ترتیب فضانوردان متوجه شدند که فضاپیمای دراگون محدوده کشش جاذبه‌ای زمین را ترک کرده‌ است. اسم این دایناسور "تریمور"(Tremor) بود و از گونه دایناسور " آپاتوسور" بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha