• شنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99082416333
  • خبرنگار : 71605

اسپر به ترامپ درباره خروج سریع از افغانستان هشدار داده بود

اسپر به ترامپ درباره خروج سریع از افغانستان هشدار داده بود

بنا بر اعلام رسانه‌ها، مارک اسپر اندکی قبل از ترک سمتش به عنوان وزیر دفاع آمریکا، یادداشت طبقه‌بندی شده‌ای به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا فرستاد و به او در مورد خروج سریع نیروهای آمریکا از افغانستان هشدار داد.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، ترامپ در ماه اکتبر توییت کرد که تمام نیروهای آمریکا باید تا کریسمس خانه باشند، که این حرف فقط با گفته رابرت اوبراین، مشاور امنیت ملی آمریکا که گفت هزاران نفر از نیروها "در مسیر" هستند که تا اوایل سال آینده در افغانستان بمانند، نقض شد.

بنا بر مقامات ارشد آمریکایی که با واشنگتن‌پست صحبت کردند، اسپر نگرانی درباره به صفر رساندن حضور ارتش آمریکا در کشور، در بحبوحه مذاکرات صلح با شورشیان طالبان را مطرح کرد.

ترامپ برای تحقق وعده خود مبنی بر پایان دادن به طولانی‌ترین جنگ در تاریخ آمریکا، عجله نشان داده است. بعد از اینکه آمریکا در ماه فوریه با طالبان به یک توافق رسید، تعداد سربازان آمریکایی در افغانستان، تا ۸ هزار و ۶۰۰ تن در ماه ژوئیه کاهش پیدا کرد، در حالی که انتظار می‌رفت ۴ هزار سرباز دیگر نیز در پاییز افغانستان را ترک کنند. تا اوایل سال آینده ممکن است تعدادن نیروها تا ۲ هزار و ۵۰۰ تن کاهش پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha