• شنبه / ۲۴ آبان ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۵
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99082416171
  • خبرنگار : 50189

در ستاد مقابله با کرونا استان مطرح شد

میزان بروز کووید ۱۹ در استان کرمان بالاتر از میانگین کشوری/احتمال کمبود تخت‌های بیمارستانی

میزان بروز کووید ۱۹ در استان کرمان بالاتر از میانگین کشوری/احتمال کمبود تخت‌های بیمارستانی

ایسنا/کرمان رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: تاکنون بیش از ۶۵ درصد تخت‌های بیمارستانی تعیین شده برای بیماران کرونایی اشغال شده است و اگر روند همین گونه پیش برود در چند روز آینده با کمبود تخت بیمارستانی روبرو خواهیم شد ضمن آنکه با کمبود نیروی انسانی نیز مواجه می شویم.

دکتر "حمیدرضا رشیدی‌نژاد" عصر امروز ۲۴ آبان‌ماه در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان کرمان گفت: تا صبح امروز بیماران تنفسی محتمل یا قطعی مبتلا به کرونادر استان کرمان حدود ۱۳۵۰ تخت را اشغال کرده اند که نسبت به هفته گذشته بیش از ۱۰۰ مورد افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۷ شهر استان کرمان در وضعیت بحرانی و مشکی کرونایی قرار دارند، تصریح کرد: بیش از ۵۰ درصد بیماران تنفسی بستری در بیمارستان‌های استان (حدود ۶۹۹ مورد) تست کووید ۱۹ آنها مثبت شده است که از این تعداد ۲۰۰ مورد در بخش های آی سی یو و ۹۱ نفر زیر دستگاه تنفس مصنوعی وینتیلاتور هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به محدودیت‌های اجرایی شده عنوان کرد: نتیجه محدودیت‌ها حدود دو هفته بعد مشاهده می‌شود لذا هر چه زودتر محدودیت‌ها آغاز شود ما یک قدم در شکستن زنجیره انتقال جلوتر هستیم و باید مدنظر داشت که کادر بهداشت و درمان در فشار زیادی هستند.

وی با اشاره به اقدام سپاه ثارالله استان کرمان در ایجاد نقاهتگاه‌های در سطح استان اظهار کرد: حدود ۲۰۰۰ تخت نقاهتگاهی توسط سپاه ثارالله استان و نیروهای مسلح آماده شده و ۲۰۰۰ تخت نیز در بیمارستان‌های سطح استان آماده کرده‌ایم که تاکنون بیش از ۶۵ درصد تخت‌های بیمارستانی تعیین شده برای بیماران کرونایی اشغال شده است و اگر روند همین گونه پیش برود در چند روز آینده با کمبود تخت بیمارستانی روبرو خواهیم شد ضمن آنکه با کمبود نیروی انسانی نیز مواجه می شویم.

رشیدی‌نژاد تنها چاره شکستن زنجیره انتقال ویروس کرونا در سطح جامعه را در اعمال محدودیت‌ها دانست و بیان کرد: هرچند اعمال محدودیت‌های باعث ضررهای مالی و اقتصادی خواهد شد اما حفظ جان مردم و سلامت آنها مهمتر خواهد بود.

وی با تاکید برآنکه آموزش‌های دانشگاه ها و مدارس سراسر استان کرمان تا اطلاع ثانوی غیر حضوری خواهد بود، تصریح کرد: مهدکودک‌ها مکان های پرخطری هستند لذا با بازگشایی مهدهای کودک مخالف هستیم.

به گزارش ایسنا، دکتر "نوذر نخعی" مشاور ارشد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این جلسه بیان کرد: درصد آلودگی در شهرهای استان متفاوت است و از فردا هوا سردتر می‌شود لذا پیش بینی می شود تعداد مبتلایان به کرونا به دلیل آنکه درب‌های ساختمانها بسته می‌شود، و مردم در محیط های بسته باید یکدیگر ارتباط پیدا می کنند، افزایش چشمگیری پیدا خواهد کرد که امیدواریم این اتفاق نیفتد.

مشاور ارشد رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان این مطلب که حدود ۵۴ میلیون نفر در جهان به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند، اظهار کرد: در کشور در ازای هر جمعیت ۱۰۰ هزار نفر ۴۸.۳ نفر فوت کردند که در استان کرمان این عدد ۴۳.۶ نفر است لذا درصد فوتی های استان از میانگین کشور پایین تر بوده و در میزان بروز بیماری در استان نیز  ۱۱۰۰ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در کرمان به کرونا مبتلا می شوند که در کشور این عدد حدود ۸۷۰ است بنابراین میزان بروز بیماری در استان کرمان بالاتر از میانگین کشوری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha