• چهارشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99082114281
  • خبرنگار : 50082

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار خبر داد

صدور ۱۳۴ فقره جواز صنعتی در سبزوار

صدور ۱۳۴ فقره جواز صنعتی در سبزوار
عکس آرشیوی است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار گفت: ۱۳۴ فقره جواز تاسیس و طرح توسعه صنعتی با سرمایه ‌گذاری ۱۵هزار و ۳۸۸ میلیارد ریال از ابتدای سال جاری در این شهرستان صادر شده است.

علی امید بخش در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با اجرای این طرح‌های صنعتی برای ۲۳۸۸ نفر در شهرستان سبزوار اشتغال مستقیم فراهم شد.

وی تصریح کرد: تعداد جواز تاسیس صنعتی در این شهرستان طی نیمه نخست سال گدشته ۸۰ مورد با پیش‌بینی سرمایه گذاری ۲ هزار و ۳۶۶ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی برای ۱۵۸۹ نفر بود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سبزوار گفت: عمده جوازهای تاسیس صنعتی صادر شده در سبزوار مربوط به انواع صنایع فلزی، چوبی و غذایی هستند.

وی عنوان کرد: همچنین از ابتدای سال جاری ۱۵ فقره پروانه بهره برداری با سرمایه گذاری ۲۱۵ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی برای ۲۳۸ نفر در این شهرستان صادر شد.

شهرستان سبزوار دارای دو شهرک صنعتی است که ۷۰ واحد صنعتی در این شهرک‌ها فعالیت دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha