به گزارش ایسنا، منطقه دوم آزادراه تهران-شمال، که از تیر ماه امسال قرار بود به صورتی خاص تا سال ۱۴۰۰ و قبل از پایان کار دولت دوازدهم به بهرهبرداری برسد حالا به پیشرفت فیزیکی حدود ۵۰ درصدی رسیده است. البته از ابتدا این مسئله مطرح بود که برای تسریع در افتتاح منطقه دوم این آزادراه و کمک به بار ترافیکی موجود در این محور، یکی از باندهای آزادراه به همراه محور قدیم چالوس به صورت توامان مورد استفاده قرار بگیرد.
سعید شاهسواری - مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت آزادراه تهران- شمال - در این باره به ایسنا گفت: منطقه دوم آزادراه تهران شمال حدود ۲۲ کیلومتر طول دارد که از دو راهی شهرستانک آغاز شده و تا حوالی کندوان و پل زنگوله ادامه پیدا میکند. از این میزان حدود ۱۶ کیلومتر محور از از تونل و دو کلیومتر نیز از رو پل عبور می کند که مسیر رو باز داریم و گالری بهمن گیر بر روی آنها باید اجرا شود.
وی افزود: به دلیل ویژگیهای فیزیکی، منطقه دوم آزادراه تهران-شمال تنها یک پروژه راهسازی نیست بلکه پروژه خاص و پیچیدهای است که بلندترین تونل آزادراهی کشور را به نام تونل البرز به طول ۶۴۰۰ متر در خود دارد.
مدیرعامل شرکت آزادراه تهران- شمال ادامه داد: بر اساس هدفگذاری بنیاد مستضعفان تسریع در پروژه و تکمیل منطقه دو از سال ۱۳۹۶ که عملیات اجراییاش آغاز شد، در دستور کار قرار گرفت و در اوایل تابستان امسال مقرر شد یک لاین منطقه دو تکمیل شود در کنار جاده قدیم چالوس به صورت رفت و برگشت مورد استفاده قرار گیرد تا مردم و از تهران تا پل زنگوله را بدون ترافیک طی کرده و پس از آن نیز استان البرز از بسیاری از گرههای ترافیکیاش نجات پیدا میکند.
شاهسواری به براگزاری جلسه بین رییس سازمان برنامه و بودجه، وزیر راه و شهرسازی و رییس بنیاد مستضعفان درباره چگونگی ساخت و تکمیل منطقه دو آزادراه تهران-شمال، گفت: بر این اساس مقرر شد ساخت و تکمیل این محور تسریع شود. همچنین دولت و بنیاد همه تلاشان را برای تامین منابع ۲۰۰۰ میلیارد تومانی آن انجام دادند و تنها بخشی از تعهدات دولت باقی مانده که امیدواریم هر چه سریعتر پرداخت شود.
وی اضافه کرد: این میزان منابع مالی مورد نیاز با نرخهای سال گذشته برآورد شده است اما امروز و با افزایش قیمتها و ترخ تورم به بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان نیاز داریم چرا که به عنوان مثال طی ماههای گذشته نوسانات عجیب و غریبی در بازار میلگرد و آهنآلات داشتیم، بنابراین برآورد جدید را برای دولت ارسال کردیم و مقرر شد تا تصمیمات مناسبی دراین زمینه اتخاذ کنند.
مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت آزادراه تهران- شمال اعلام کرد: منطقه دو آزادراه تهران-شمال یکی از بزرگترین پروژههای عمرانی کشور بوده که بیش از یکصد کارگاه فعال در جای جای این مسیر فعال است، هزار و ۹۵۰ نفر اشتغال مستقیم و حاضر ایجاد شده و ۷۵۰ دستگاه ماشین آلات سنگین در این پروژه فعالیت شبانه روزی دارند.
انتهای پیام
نظرات