• سه‌شنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۹ / ۰۱:۲۲
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99082012963
  • خبرنگار : 71282

راه مبارزه با کرونا در تعطیلی است؟

راه مبارزه با کرونا در تعطیلی است؟

یک کارشناس حوزه کار می گوید با توجه به آنکه بسیاری از مشاغل از کرونا آسیب دیده اند به جای تصمیم به تعطیلی، به افراد بیکار شده فرصت بازگشت به کار بدهیم و شرایط را برای رونق بازار فراهم کنیم.

حمید حاج اسماعیلی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تعطیلی احتمالی ناشی از کرونا درباره تبعات اقتصادی این امر اظهار کرد: در مقاطعی که بیماری کرونا شدت پیدا می کند و نگرانی نسبت به سلامت مردم وجود دارد اتخاذ چنین تصمیماتی ضروری است و برای آنکه بتوانیم شرایط موجود و بهداشت وسلامت مردم را مدیریت کنیم این موضوع اجتناب ناپذیر است.

 وی ادامه داد: صرفنظر از اهمیت مدیریت کرونا معتقدم که تعطیلی راه مبارزه با کرونا نیست همچنان که در تمام دنیا این راه را به عنوان راهکار اصلی در نظر نمی گیرند. در حال حاضر بازار کار کشور تحت تاثیر این قضیه آسیب های بسیاری دیده است و اکنون که بعد از انتخابات آمریکا شرایطی برای تغییر و تحول در بازار کار فراهم شده باید این تنفس را به بازار کار بدهیم که کسب و کارها رونق بگیرند.

به گفته این کارشناس بازار کار، برخی اقداماتی که تحت تاثیر افزایش نرخ ارز و بی ثباتی آن در بازار مشکل ایجاد کرده بود بعد از انتخابات و شوکی که وارد شده می تواند فرصتهای جدیدی برای تحرک بازار و کسب و کارها به وجود آورد.

حاج اسماعیلی افزود: دولت این مساله را مدنظر داشته باشد افرادی که بیکار شدند بتوانند در شرایط حاضر دوباره به چرخه بازار کار برگردند و برخی شغل ها که تحت تاثیر افزایش نرخ ارز دچار مشکل شدند با شرایط جدید امکان فعالیت پیدا کنند. اگر با این دیدگاه به مساله تعطیلات و پروتکل های بهداشتی نگاه کنیم برای کشور بهتر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۰ ۰۲:۴۵

جناب کارشناس شما فقط از دید تجاری به این قضیه نگاه میکنید لطفا درباره این مسئله که به سلامتی مردم برمیگرده ودر تخصص شما نیست نظر ندین زندگی و جون مردم خیلی مهمتر از این حرفاست

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۰ ۰۶:۵۳

حدود8ماه است هی هشدارکه باشیوع بیشتری مواجهه هستیم..روزهایی پیش روی سختی داریم..درخانه بمانید،بیرون نیایید،هیچ جانروید..این ویروس«شترگاوپلنگ»است،.،روزی 20بارباصابون والکل دست ها رابشورید ولباسهاراعوض کنید..... همه مغازه هاتعطیل،مسافرتهاکنسل،ترددهاممنوع،این پلاک خودرو درشهرهمسایه هم حق رفتن ندارد! ،عروسی ها تعطیل،عزارداری ممنوع،،،ال وبل...خب این که یک مرگ تدریجی است! البته مامنکررعایتهای پروتکلهای بهداشتی نیستیم ولی با این استرس وهشدارهای مرگبارموافق نیستیم،مردم بایدزندگی حداقلی خودرابکنن،این رُعب ووحشت فیتله اش پایین بیاید.ویروس راجدی می گیریم.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۰ ۱۰:۳۷

حالا نه اینکه رعایت کردید ؟ دور همی ها که به راه بوده و عکسها تو اینستاگرام میبینیم ، تا یک تعطیلی بود همه حمله کردن شمال و مناطق تفریحی ، ماسک هم که نمی زنید یا میزنید میذارید برای گردن بجای اینکه روی بینی و دهان باشه . کدوم پروتکل رو رعایت کردید ؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۰ ۱۰:۴۸

چه پروتکلی ؟ چه ترسی ؟ عزاداری که پا برجا بود ، عروسی هم که میگیرن و گرفتن ، پاساژ گردی و دورهمی هم که بود ، با یک تعطیلی هم که حمله میکردید به شمال ! در ضمن از فعل جمع استفاده نکن و نظر خودت رو بنویس . 1 ماه قرنطینه میشد و آمار مرگ و میر 0 میشد اونموقع کسب و کار ها هم راه میفتاد نه این وضعیت نا مشخص .

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۰ ۱۰:۴۵

جناب کارشناس تمام کشورها که شما میگید قرنطینه نکردن منظورتون کدوم کشور هاست ؟ ایتالیا الان دوباره قرنطینه کرده ، فرانسه ، دانمارک ، انگلستان ، ژاپن ، اسپانیا ، همه قرنطینه کردن ! چرا حرف بی پایه و اساس میزنید . آمار مرگ و میر و ابتلا رو با هیمن کشور ها مقایسه کنیم ایران حتی 1 روز آمار مرگ و میر دو رقمی نداشته حتی در صورتی که بعضی از کشور ها با همین قرنطینه آمار رو به 0 رسوندن؟ ما 8 ماهه بصورت میانگین روزانه 200 نفر کشته میدیم . بیمارستانها پر هستن ! مردم هم که با هر تعطیلی شمال و دور همی ،... ! تو کاری که تخصص ندارید دخالت نکنید . دولت اگر همون اول قرنطینه میکرد تا آمار به 0 برسه خیلی زودتر از اینها میشد کسب و کارها رو باز کرد، یک نگاه به نیوزلند و تایوان و تایلند بندازید و ببینید چرا الان 300 روزه که حتی یک مورد کرونا نداشتن ! به کره و ژاپن نگاه کنید . بس کنید تروخدا ! شما کجای سیستم بهداشت و درمان این مملکتی که نظر میدی ؟ طرز فکر امثال شما باعث کشته شدن حداقل 40 هزار نفر ( آمار رسمی که تازه دکتر زالی گفت رقم 2/5 برابر هست ) شدید .