«علیاکبر عسکرنژاد» امروز در جلسه مشترک شورای شهر با اعضای ستاد مقابله با کرونای شهرستان، آمار بستری بیماران کرونایی در یک ماه و نیم اخیر را وحشتناک عنوان کرد و گفت: واقعیت این است که برای کنترل بیماری، بهداشت مقدم بر درمان است و در راستای پیشگیری نیز اقدامات حوزه بهداشت به تنهایی، ۲۵ درصد موفقیتآمیز است و ۷۵ درصد موفقیت این حوزه در گروی همکاری سایر بخشهاست که متأسفانه در این زمینه ضعیف عمل شده است.
وی با بیان اینکه تا چهاردهم آبان ماه ۶۲ بیمار کرونا مثبت در بیمارستان بستری بودهاند، تصریح کرد: خدمترسانی به بیماران بیشتر از توان بیمارستان بوده و اگر همه توان خود و ظرفیت بیمارستان را جمع کنیم تنها تا ۷۵ بیمار را میتوانیم، بستری کنیم.
عسکرنژاد با بیان اینکه بیمارستان ابرکوه به بیمارستان کرونا تبدیل شده و ۹۰ درصد بیماران بستری شده کرونایی هستند، ادامه داد: ICU جنرال بیمارستان به ICU کرونا تبدیل شده و ICU دوم کرونا نیز با همت دانشگاه علوم پزشکی در بیمارستان ابرکوه در حال راهاندازی است که سه تخت دیگر نیز به ظرفیت بیمارستان اضافه خواهد کرد.
وی همچنین از تأمین دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری با حمایت خیرین شهرستان خبر داد و افزود: در حال حاضر چهار نیروی پرستار به کادر درمان بیمارستان اضافه شده و خدمترسانی به بیماران با یک متخصص عفونی و سه متخصص داخلی در حال انجام است.
۱۱۵۹ مبتلا و ۵۲ فوتی کرونا در ابرکوه
عبدالحسین اکرمی» رئیس شبکه بهداشت و درمان ابرکوه نیز از مثبت شدن تست کرونا یکهزار و ۱۵۹ نفر از شهروندان ابرکوهی پس از انجام بیش از دو هزار و ۵۰۰ مورد تست از ابتدای شیوع بیماری تاکنون خبر داد و گفت: از اسفندماه ۹۸ تا پایان مردادماه سال جاری ۲۳۰ مورد مثبت، شهریورماه ۱۰۵ مورد، مهرماه ۵۱۵ مورد و تا ۱۴ آبان ماه ۳۷۴ نفر کرونا مثبت در ابرکوه داشتیم که این آمار نشان میدهد از نیمه شهریور تعداد مبتلایان جهش قابلملاحظهای داشته است.
وی با بیان این که در مهرماه نسبت به هفت ماه گذشته ۱.۵ برابر افزایش ابتلا را شاهد بودهایم، عنوان کرد: نمودار مرگ ناشی از کرونا در موارد مثبت قطعی و آمار تشخیصی، عدد ۵۲ نفر را نشان میدهد ولی در حال حاضر موضوع نگرانکنندهتر، سرازیر شدن موارد مثبت به سمت بیمارستان شهرستان و محدود بودن ظرفیت آن است.
انتقاد به کاهش محدودیتهای کرونایی
اعضای شورای شهر ابرکوه در ادامه این نشست از کاهش محدودیتها در برگزاری مراسمهای مختلف و همچنین بازگشایی مدارس که موجب شیوع بیرویه کرونا و داغدار شدن بسیاری از خانوادهها شده است، گلایه کردند و خواستار اعمال محدودیتهای جدید از سوی ستاد مقابله با کرونا شهرستان شدند.
آنها همچنین خواستار رسیدگی به مشکلات کسبه و اصناف در شرایط اعمال محدودیتهای کرونایی شدند و از عملکرد بانکها که تجمعات مردمی را به داخل معابر و خیابانها کشاندهاند، به شدت انتقاد کردند.
اعضای شورا به تجمعات خانوادگی در باغها اشاره و پیشنهاد کردند برای کنترل این موارد از نیروهای بسیجی و گشتهای محله محور بهره گرفته شود.
هدایت خیرین به سمت بیمارستان و تهیه داروی مورد نیاز، اختصاص منزل مسکونی به پزشکان و راهاندازی مرکز سلامت جهت مراجعه بیماران غیرکرونایی، از دیگر مطالبات نمایندگان مردم شهر ابرکوه بود.
تهدید بهداشت عمومی، جرم است
«میثم رنجبر» دادستان عمومی و انقلاب ابرکوه به ضمانت اجرای مصوبات ستاد کرونا اشاره کرد و افزود: در حال حاضر هرگونه تجمع، تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب و با خاطیان به شدت برخورد میشود.
«محمد کاظمی نسب» فرماندار ابرکوه نیز اعمال هرگونه محدودیت و ممنوعیت را منوط به تأیید ستاد استانی یا ستاد ملی مقابله با کرونا عنوان کرد و گفت: در بحث تعطیلی اصناف بر اساس مصوبات ستاد ملی، فعالیت برخی گروههای شغلی محدود شده و صنایع نیز به طور کامل رصد میشوند.
این نشست با مصوباتی نیز همراه بود که از اهم آنها میتوان به ایجاد مرکز سلامت جهت درمان سرپایی بیماران غیرکرونایی در درمانگاه تأمین اجتماعی، مسدود شدن راههای ورودی به شهر ابرکوه، تشدید نظارتها، پیگیری تعطیلی بانکها، مکاتبه با اداره امور مالیاتی جهت تعامل با اصناف متضرر از کرونا، پیگیری قرار دادن بیمارستان تفت به عنوان بیمارستان معین ابرکوه و ایجاد بیمارستان صحرایی با توجه به گسترش بیماری و نیز استفاده از تالارها جهت نقاهتگاه بیماران، اشاره کرد.
انتهای پیام
انتهای پیام
نظرات