• یکشنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99081811264
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

بازداشت شهردار رودان به اتهام فساد مالی

بازداشت شهردار رودان به اتهام فساد مالی

ایسنا/هرمزگان رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از بازداشت شهردار رودان به اتهام فساد مالی خبر داد.

علی صالحی صبح امروز(۱۸ آبان ماه) در جمع خبرنگاران، اعلام کرد: در ادامه روند برخورد قاطع دستگاه قضایی استان هرمزگان با مفاسد اقتصادی و براساس گزارش‌های واصله و رصد اطلاعاتی انجام شده توسط پاسداران گمنام امام زمان(عج)، شهردار رودان به اتهام فساد مالی بازداشت شد.

وی با اعلام اینکه سیاست دستگاه قضایی استان هرمزگان قاطعیت در برخورد با متخلفان و صیانت از حقوق عامه مردم است تأکید کرد: برخورد با جرائم و مفاسد اقتصادی، بدون مماشات و ملاحظه صورت می گیرد و تحقیقات تکمیلی در خصوص این پرونده تا روشن شدن همه جوانب ادامه خواهد داشت که نتایج آن متعاقباً اطلاع رسانی می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha