• شنبه / ۱۷ آبان ۱۳۹۹ / ۱۸:۵۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99081711071
  • خبرنگار : 50225

استاندار خوزستان تاکید کرد

لزوم جلوگیری از ورود فاضلاب تصفیه‌نشده به کارون

لزوم جلوگیری از ورود فاضلاب تصفیه‌نشده به کارون
عکس از آرشیو

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان بر لزوم تکمیل و راه‌اندازی تصفیه‌خانه‌های فاضلاب برای جلوگیری از ورود فاضلاب تصفیه‌نشده به رودخانه کارون در اهواز و دیگر شهرهای استان تاکید کرد.

غلامرضا شریعتی در پنجاه و چهارمین جلسه شورای حفاظت کیفی رودخانه کارون که امروز (۱۷ آبان‌ماه) برگزار شد، با اشاره به عدم تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب شرق اهواز اظهار کرد: عدم تکمیل این تصفیه‎خانه قابل قبول نیست؛ این تصفیه‎خانه که فاضلاب جمعیت حدود ۱۰۰ هزار نفر را تصفیه می‌کند باید به سرانجام برسد و در مدت کوتاهی تکمیل شود تا از ورود فاضلاب تصفیه‌نشده به رودخانه کارون جلوگیری شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: شرکت آبفا خوزستان باید زمان راه‌اندازی تصفیه‌خانه‌های پنج شهر خوزستان را اعلام کند زیرا امکان افتتاح تصفیه‌خانه‌های آبادان، شادگان و ماهشهر وجود دارد.

استاندار خوزستان با بیان اینکه در زمینه رفع مشکلات فاضلاب، کارها باید بر اساس اولویت تقسیم‌بندی و انجام شوند، گفت: در خصوص فاضلاب اهواز از این هفته ابتدا پروژه‌ها در شهرستان کارون و منطقه کوروش واقع در شمال شرق اهواز اجرا می‎شوند.

وی با اشاره به وضعیت سیستم تصفیه فاضلاب بیمارستان‌ها، بیان کرد: بیمارستان‌ها باید در بحث بهداشت و سلامت، پیشرو باشند؛ بی‌خطرسازی پسماندهای بیمارستان‌ها باید در دستور کار باشد و با جدیت انجام شود.

به گزارش ایسنا، در ادامه فاضل عبیات معاون امور عمرانی استانداری خوزستان نیز اظهار کرد: یکی از معضلات اصلی زیست محیطی خوزستان، بحث ورود فاضلاب به رودخانه کارون است.

وی افزود: سرعت بخشیدن به تصفیه و هدایت فاضلاب به سمت تصفیه‌خانه های فاضلاب نیز از چالش‌های اصلی زیست محیطی استان خوزستان است.

عبیات بیان کرد: در این مدت اقداماتی در این راستا انجام شده اما با توجه به وقوع سیلاب و ریزش‌های بسیار زیاد و قابل توجه شبکه فاضلاب اهواز در سال‌های ۹۸ و ۹۹، پروژه‌های زیادی تعریف و انجام شده است با این وجود، شبکه فاضلاب اهواز فرسوده است و پیشرفت اجرای طرح جامع به گونه‌ای نبوده که مشکل فرسودگی را برطرف کند بنابراین اقدامات انجام‌شده بر رفع نقاط ریزشی یا احداث محلی خطوط و شبکه‌های فاضلاب متمرکز بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha