• پنجشنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 99081509631
  • خبرنگار : 71623

درخواست تولیدکنندگان برای تمدید لغو ممنوعیت صادرات رب گوجه فرنگی

درخواست تولیدکنندگان برای تمدید لغو ممنوعیت صادرات رب گوجه فرنگی

دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران با بیان اینکه با توجه به تولید کافی رب گوجه فرنگی، افزایش قیمت گوجه‌فرنگی و صادرات رب گوجه فرنگی تاثیری در قیمت این محصول ندارد، گفت: تولیدکنندگان این محصول درخواست دارند لغو ممنوعیت صادرات رب گوجه فرنگی تمدید شود.

محمد میررضوی در گفت‌وگو با ایسنا، از تولید سالانه ۶۰۰ هزار تن رب گوجه خبر داد و اظهار کرد: معمولا ۳۵ درصد تولید کشور صادر می‌شود.

وی همچنین دلیل افزایش قیمت اخیر گوجه‌فرنگی را تغییر فصل عنوان کرد و گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما، گوجه فرنگی حتی در نقاط معتدل هم رشد نمی‌کند که منجر به افزایش قیمت آن شده است. دلیل دیگر افزایش قیمت گوجه فرنگی نیز صادرات این محصول است.

به گفته میررضوی، با توجه به اینکه به اندازه کافی رب گوجه فرنگی در کشور تولید شده، افزایش قیمت گوجه‌فرنگی و صادرات رب آن تاثیری در قیمت این محصول نخواهد داشت. از طرف دیگر اکنون دیگر فصل تولید رب گوجه فرنگی نیست، چون با قیمت‌های گوجه در فصل سرما تولید رب صرفه اقتصادی ندارد.

صادرات رب گوجه اسپتیک تا پایان آبان آزاد شد

دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران همچنان با بیان اینکه در حال حاضر صادرت رب اسپتیک تا پایان آبان ماه آزاد شده و این رفع ممنوعیت شامل رب فله نمی‌شود، تصریح کرد: رب گوجه فرنگی اسپتیک مخصوص صادرات است و براس مصرف داخل تولید نمی‌شود. این نوع رب گوجه فرنگی تحت خلأ تولید و در کیسه‌های مخصوص نگهداری می‌شود که تا دو - سه سال هم ماندگاری دارد و فقط برای صادرات تولید می‌شود. به طور کلی معمولا واردکنندگان رب غیر اسپتیک را نمی‌خرند.

وی افزود: تولیدکنندگان درخواست دارند لغو ممنوعیت صادرات رب گوجه فرنگی تمدید شود، چراکه از طرفی در حال حاضر دولت به ارز نیاز دارد و از طرف دیگر حفظ مشتری صادراتی راحت نیست و در صورت وقفه افتادن بین فروش محصول، مشتری از دست می‌رود که به زیان تولید کننده و کشور است.

به گفته این مقام مسئول، دولت برای عرضه کافی و کنترل قیمت رب گوجه فرنگی در مقاطعی صادرات آن را ممنوع می‌کند، اما فعلاً این محصول به اندازه کافی در کشور تولید شده و دلیلی برای ممنوعیت صادرات آن وجود ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha