• دوشنبه / ۵ آبان ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99080502561
  • خبرنگار : 71641

طی جلسه‌ای بررسی شد

عملکرد بانک‌ها در اعطای تسهیلات کرونا/ لزوم تسریع در پرداخت تسهیلات

عملکرد بانک‌ها در اعطای تسهیلات کرونا/ لزوم تسریع در پرداخت تسهیلات

بانک مرکزی از امهال بازپرداخت تسهیلات بانکی قبلی متقاضیان دریافت وام کرونا تا پایان سال ۱۳۹۹ خبر داد.

به گزارش ایسنا، در جلسه "بحث‌وبررسی عملکرد شبکه بانکی در اجرای طرح اعطای تسهیلات کرونا"، عملکرد شبکه بانکی در عمل به مصوبات ستاد کرونا برای اجرای «طرح اعطای تسهیلات به کسب‌وکارهای آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا» و «تسهیلات ودیعه مسکن مستاجران» برگزار و بر لزوم تسریع و تسهیل در پرداخت تسهیلات مذکور، تاکید شد.

همچنین درخصوص موضوع تمدید پرداخت تسهیلات به «مشاغل و کسب‌وکارها و حوزه‌های حمل‌ونقل آسیب دیده از کرونا» تا پایان مهر ماه سال جاری و حسب مباحث طرح شده در جلسه و با توجه به کثرت افراد در صف دریافت تسهیلات، موارد زیر به بانک‌ها و موسسات اعتباری ابلاغ شد:
 
۱‌- با توجه به محدودیت‌های موجود به منظور مراجعه متقاضیان به بانک‌های عامل برای تکمیل مدارک برای اخذ تسهیلات، ‌ چنانچه متقاضی نسبت به تکمیل پرونده خود اقدام کند، ‌ بانک‌ یا موسسه عامل مساعدت لازم را در اعطای تسهیلات تا پایان زمان اجرای طرح به عمل آورد.

۲‌- ملاک اعطای تسهیلات به کسب‌وکارهای موردنظر، تایید متقاضی توسط «وزارت تعاون، ‌ کار و رفاه اجتماعی» و دستگاه اجرایی ذیربط و مستندات ارائه شده از طریق سامانه «کارا» است. از این رو لازم است بانک‌ها از اخذ مدارک و مستندات مربوط به فهرست بیمه کارکنان و... خودداری کرده و صرفاً نسبت به اخذ مدارک هویتی و وثایق از متقاضیان تسهیلات یاد شده مطابق با موارد مندرج در دستورالعمل اجرایی مربوط، اقدام کنند.

همچنین، برای «کسب‌وکارهای آسیب‌دیده حوزه گردشگری» (زیر رسته‌های مصوب کارگروه مقابله با پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا) حسب تصمیم‌های اتخاذ شده در سی‌ونهمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا مورخ ۱۲ مهر ماه ۱۳۹۹ و ابلاغیه انجام شده در این خصوص، بر پرداخت تسهیلات با شرایط زیر تاکید شد:
 
۱‌- بازپرداخت تسهیلات بانکی قبلی دریافت شده تا پایان سال ۱۳۹۹ امهال می‌شود.

۲‌- با پرداخت تسهیلات به کسب‌وکارهای آسیب دیده حوزه مذکور بر اساس بنگاه محوری، مطابق دستورالعمل مصوب کارگروه اقتصادی مقابله با پیامدهای ناشی از شیوع ویروس کرونا موافقت شد. متقاضیان مجازند تا پایان آذرماه سال جاری ثبت نام کنند. بازپرداخت اقساط این تسهیلات از اول اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ خواهد بود.

طبق اعلام بانک مرکزی، بنگاه‌هایی که با دستورالعمل قبل تسهیلات دریافت کرده‌اند نیز مجاز به دریافت مابه‌التفاوت تسهیلات طبق دستورالعمل جدید خواهند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۸-۰۵ ۱۷:۳۱

با سلام . واله اینها فقط در حد نوشته و خبر می مانند و وام کجا کشگی کجا.... واله ما ده ماه برای یه وام 20تا 30میلیونی میدویم ولی فایده ای نداشته . در صورتی که جواز کسب و مغازه و ....همه شرایط را دارم .......وقتی این خبرها را میخونم قلبم به درد میاد و بس

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۰۴ ۰۴:۳۶

لطفا در خصوص وام ودیعه مسکن که مورد بی توجهی و مانع تراشی بانکهای عامل گردیده از مسئولان بانک مرکزی و وزارت اقتصاد پیگیری فرمایید که چرا بانکها برای این وام توجهی به دستورالعملی که بارها توسط وزیر اقتصاد و راه در رسانه ها و جراید مطرح شده و در سایت مسکن ملی موجود است نمیکنند و هر شعبه ای ساز خودش رو میزند و از این دستور امتناع میکنند

avatar
۱۳۹۹-۰۹-۰۴ ۱۷:۰۱

با توجه به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا و دولت برای کمک به مستأجران وام ودیعه مسکن با دستورالعمل مشخص در نظر گرفته شد ولی متأسفانه در بانکها با شرایط کاملا متفاوت از انچه که بارها و بارها توسط وزیر راه و وزیر اقتصاد مطرح شده مواجه میشویم که به مراتب شرایط رو برای مستأجران دشوارتر می کنند چرا بانکهای عامل به دستورالعمل بانک مرکزی اعتنایی نمیکنند و با رفتار سلیقه ای شعب موجب سردرگمی و نگرانی متقاضیان میگردند از خبرگزاری ایسنا استدعا دارم برای رفع این موانع که توسط بانکها ایجاد شده ورود کنید و برای این موضوع که درخواست بسیاری از متقاضیان است چاره ای بیاندیشید و به گوش مسئولان ذیربط برسانید که نظارت کنند سپاسگزارم