• یکشنبه / ۴ آبان ۱۳۹۹ / ۰۰:۲۷
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 99080301580
  • خبرنگار : 71603

/آموزش عالی کرونایی در بوته نقد و نظر/

مشکل آموزش مجازی درس‌های عملی دانشجویان است

مشکل آموزش مجازی درس‌های عملی دانشجویان است

عضو هیات علمی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان ضمن بیان اینکه مشکل آموزش مجازی ما بیشتر در زمینه ارائه دروس عملی است، گفت: ما باید به دنبال راه‌حلی برای ارائه دروس عملی باشیم.

دکتر سید عطاالله سیادت در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در آموزش مجازی در دوران کرونا، مشکل ما آماده نبودن زیرساخت ها بود. شاید در شهرهای بزرگ مانند تهران، اصفهان یا مشهد، زیرساختهای تقریبا خوبی ارائه شد، ولی در دانشگاه‌های کوچک مانند دانشگاه ما که در مناطق دورافتاده و خارج از شهر است‌، امکانات لازم را نداشتیم.

وی ادامه داد، به همین دلیل در ترم گذشته در ارائه آموزش مجازی کمی تاخیر صورت گرفت ولی در نهایت شرایط خوب شد و نتیجه کار مطلوب شد. اساتید وقت زیادی صرف کردند و می‌توان گفت ایثار کردند تا توانستند کیفیت لازم را در حد قابل قبولی برای دانشجویان فراهم کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان افزود: مشکل اساسی ما در رشته کشاورزی این است که بسیاری از دروس عملیاتی هستند و باید در کارگاه، آزمایشگاه یا مزرعه برگزار شوند. ما در این دروس در این دو ترم با مشکل مواجه هستیم.

دکتر سیادت با بیان اینکه خوابگاه‌های ما خارج از شهر قرار دارند، اظهار کرد: ما باید برای دانشجویان سرویس‌های حمل و نقل فراهم کنیم و این امر ممکن است مشکل‌ساز شود.

وی با مطلوب دانستن شرایط برای دروس تئوری گفت: نهادهای متولی نمی‌توانند کمک خاصی کنند. چراکه زیرساخت‌ها را خود دانشگاه‌ها فراهم می‌کنند و اعتبارات آن تامین می‌شود.مشکل کلاس‌های تئوری نیست، زیرا با شرایط تقریبا خوبی برگزار می‌شود و شرایط آن روز به روز بهتر می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان یادآور شد: از آنجا که در حال حاضر تعداد دانشجویان زیاد است، نمی‌توان کلاس‌های عملی را برگزار کرد.

وی گفت: ما طرح‌هایی را در نظر گرفته‌ایم و قصد اجرا کردن آن‌ها را داریم که طی این طرح‌ها به هر دانشجو خوابگاه به صورت تک نفره ارائه شود. غذا نیز در اتاق دانشجویان سرو می‌شود.ما منتظر آمارهای دانشجویان هستیم تا این طرح را اجرایی کنیم.

دکتر سیادت ضمن بیان اینکه شرط موفقیت این طرح کمک دانشجویان است، خاطرنشان کرد:  اگر به دانشجویان اتاق‌های تک نفره ارائه شد، نباید شب‌ها در یک اتاق تجمع پیدا کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در دروان پسا کرونا،‌اگر قرار است آموزش مجازی دنبال شود، باید به صورت ترکیبی با آموزش حضوری ارائه شود. به ویژه در رشته‌های عملی.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha