علی رستمی در حاشیه بازدید معاون وزیر بهداشت به تربتحیدریه در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: تعلق این تعداد تخت درمانی نتیجه نظر مثبت معاون وزیر بهداشت نسبت به عملکرد کادر درمان و تجهیزات درمانی در منطقه است.
وی با اشاره به اینکه مراکز درمانی تربتحیدریه از ابتدای شیوع کرونا به صورت آماده باش هستند افزود: در حوزه مقابله با ویروس کووید ۱۹ با تمهیدات انجام شده در این شهرستان مرکز تست و آزمایش فعال شده تا برای تشخیص بیماری و تسریع در درمان نیاز به ارسال آزمایشات به تهران و مشهد نباشد.
رستمی بیان کرد: همچنین دستگاه اکسیژن ساز در همان اوایل شیوع بیماری خریداری و جانمایی شد، از ظرفیت درمانی بیمارستان تامین اجتماعی استفاده شده و این اقدام در محدود شهرستانها اتفاق افتاده است.
وی مطرح کرد: یکی دیگر از اقدامات موثری که در راستای ارائه خدمات بیشتر به بیماران در این برهه در تربتحیدریه رخ داده تاسیس بیمارستان ۲۶۷ تخت خوابی به نام امام حسین(ع) است.
نماینده عالی دولت در این شهرستان اظهار کرد: مرکز درمانی فوق با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصدی در حال احداث است و تلاش میشود تا دهه فجر آماده بهرهبرداری شود این بیمارستان با ظرفیت بالایی که در حوزه درمان خواهد داشت قادر است کمبودهای درمانی در این منطقه را رفع کند. برای تکمیل این مرکز ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
رستمی مطرح کرد: در حال حاضر علاوه بر بیمارستان نهم دی و تامین اجتماعی بیمارستان طالقانی با ظرفیت ۱۵۰ تخت و مرکز درمانی ذوالفقاری که با همت خیران و امکانات دولتی تاسیس شده در حال ارائه خدمات به بیماران کرونایی به صورت شبانه روزی هستند.
وی با بیان اینکه بیمارستان نهم دی از صبح روز ۳۰ مهر ماه به صورت کامل در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفته، بیان کرد: ظرفیت ۱۰۰ تخت مراقبتهای ویژه این بیمارستان
از تاریخ ذکر شده تکمیل گردید و بیمارستان در حالت آماده باش برای ارائه خدمات به بیماران کرونایی قرار گرفته است.
او در ادامه توضیح داد: سایر بیماران غیر ضروری از این بیمارستان ترخیص و یا اینکه به بیمارستان رازی منتقل میشوند.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه با تحت پوشش قرار دادن سه شهرستان تربتحیدریه، مهولات و زاوه به بیش از ۳۶۸ هزار نفر در جنوب خراسان رضوی خدمات آموزشی، بهداشتی و درمانی ارائه میدهد.
انتهای پیام
نظرات