• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۹ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 99073022460
  • خبرنگار : 71567

انتقاد رییس دانشگاه تهران از گرایش های متعدد برخی رشته های خاص

انتقاد رییس دانشگاه تهران از گرایش های متعدد برخی رشته های خاص

رئیس دانشگاه تهران از گرایش های متعدد برخی رشته ها و گرایش های خاص انتقاد کرد و گفت: دانشگاه در برابر این گرایش ها مقاومت کرد، چرا که باعث کاهش چشمگیر کلاس‌ها و تعداد دانشجو در این رشته‌ها شد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود نیلی احمدآبادی در مراسم تودیع و معارفه رئیس پردیس علوم، دانشگاه تهران را رفیق و همراه سایر دانشگاه‌های کشور خواند که در کنار آنها با دانشگاه‌های بین‌المللی رقابت می‌کند، گفت: دانشگاه باید در صحنه بین‌المللی بهترین باشد و راه رسیدن به این هدف را استعانت از همه توانمندی‌ها و ظرفیت‌ها و تصحیح مستمر نقشه راه دانست.

رئیس دانشگاه تهران، علوم پایه را یکی از مهم‌ترین علومی دانست که در دانشگاه به دانشجو آموزش داده می‌شود و با استفاده از آن می‌توان بر بحران کرونا و حتی بسیاری از مشکلات در سایر حوزه‌ها غلبه کرد.

وی پردیس علوم دانشگاه تهران را از بدو تأسیس دانشگاه از بخش‌های قابل توجه دانست و افزود: دانشگاه هنوز هم این پردیس را مهم می‌داند، چرا که، هم در حوزه پژوهش و هم دستاوردهای پژوهشی به ویژه در حوزه انتشار مقالات در سطح دنیا بسیار تأثیرگذار است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه تهران بر اساس رده‌بندی شانگهای با فاصله از سایر دانشگاه‌ها رتبه اول را در کشور دارد، تاکید کرد: بخش بزرگی از بار انتشار مقالات پژوهشی بر دوش پردیس علوم است، اما با این وجود با توجه به توانمندی‌هایی که دارد از همه ظرفیت‌های آن استفاده نشده است.

دکتر نیلی تصریح کرد: روزی که فکر کنیم به نقطه اوج رسیده‌ایم، روز حضیض است و باید در عین حال که خدا را برای رسیدن به موفقیت‌ها شکر می‌کنیم بدانیم تا هدف نهایی و مطلوب فاصله بسیاری داریم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، وی با اشاره به اهمیت کار بین دانشکده‌ای و بین‌رشته‌ای تاکید کرد: علم واحد است و هدف از تقسیم آن این است که بهتر و عمیق‌تر به آن بپردازیم تا با توان محدود بتوانیم به عمق آن پی ببریم، ولی برآیند آن واحد است. بنابراین دانشکده‌ها نباید به صورت جزیره‌ای عمل کنند و این خرد جمعی است که باید در دیسیپلین‌های مختلف و طراحی و پیاده‌سازی این فرایندها جریان داشته باشد.

رئیس دانشگاه تهران در ادامه افزود: با جا افتادن فرهنگ تعامل بین پردیس‌ها و دانشکده‌ها، بسیاری از مشکلات بزرگ کشور را حل خواهیم کرد. زمانی که دو قطب کشاورزی، گیاهی بزرگ و معتبر ما مانند پردیس‌های کشاورزی و ابوریحان و توانمندی‌های آنان در کنار هم قرار گیرد، امنیت غذایی که یکی از دغدغه‌های بزرگ کشور است، حل خواهد شد.

وی با اعلام اینکه کشورهایی مثل ترکیه و مصر در این حوزه راندمان دو یا سه برابری دارند، گفت: این در حالی است که مقالات ما عالی است و دانشجویان ما پرتلاش هستند و دانشگاه پیشرو است، بنابراین در کنار این فرهنگ باید فرایندها و دستورالعمل‌های مناسب هم به وجود بیاید.

استاد پردیس فنی دانشگاه تهران با انتقاد از وجود گرایش‌های متعدد در یک رشته و مقطع خاص همچنین افزایش کلاس و دانشجو ریشه این مشکل را بیرون از دانشگاه دانست و تصریح کرد: دانشگاه در برابر این گرایش ها مقاومت کرد چرا که باعث کاهش چشمگیر کلاس‌ها و تعداد دانشجو در این رشته‌ها شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha