• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99073022283
  • خبرنگار : 30054

چگونه درآمد ۲۰ میلیونی از بازار کار شغل تعمیرات لپ تاپ به دست آوریم؟

چگونه درآمد ۲۰ میلیونی از بازار کار شغل تعمیرات لپ تاپ به دست آوریم؟

با روی کارآمدن لپ تاپ ها تمایل به استفاده از کامپیوترهای رومیزی به دلیل مزایای بسیار لپ تاپ نسبت به آنها کاهش یافته است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام آموزشگاه فنی پارس، نتایج تحقیقات نشان می دهد که بین سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۱۵ میزان استفاده از کامپیوترها از ۴۵ درصد به ۱۸ درصد کاهش یافته و در مقابل میزان استفاده و خرید لپ تاپ افزایش یافته است.

با افزایش تقاضا برای خرید لپ تاپ بدون شک تقاضا برای تعمیر و عیب یابی آن نیز افزایش می یابد و این موضوع نشان از بازار کار عالی و درآمد این شغل می دهد.

تعمیرکار لپ تاپ چه مهارت هایی باید داشته باشد؟

مشکلات ایجاد شده در لپ تاپ گوناگون بوده و برخی از آنها علت سخت افزاری داشته و برخی دیگر به دلیل مشکلات نرم افزاری رخ می دهد. از این رو، یک تعمیرکار لپ تاپ باید بتواند انواع مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری انواع کامپیوترها و لپ تاپ ها تسلط کامل داشته باشد و بتواند به خوبی آنها را عیب یابی و تعمیر نماید.

برای این کار تعمیرکار می بایست با تمامی قطعات لپ تاپ، نحوه عیب یابی، تعمیر و تعویض آنها، ابزارهای لازم برای تعمیر لپ تاپ، علائم خرابی آنها و نحوه باز و بسته کردن لپ تاپ آشنایی داشته باشد.

مهم ترین مشکلات سخت افزاری لپ تاپ که بیشتر کاربران با آن مواجه شده و درخواست تعمیر دارند عبارتند از: روشن نشدن لپ تاپ، زود خالی شدن باتری لپ تاپ، شارژ نشدن، داغ کردن، مشکلات کیبورد و اسپیکر که تعمیرکار حرفه ای لپ تاپ می بایست آنها را عیب یابی و تعمیر نماید.

ویروسی شدن، مشکلات سیستم عامل، گرافیکی، بوت شدن، روشن نشدن وای فای، مشکل صفحه آبی رنگ، هنگ کردن، مشکل بلوتوث، کند بودن لپ تاپ برخی از مهم ترین مشکلات نرم افزاری در لپ تاپ است که تعمیرکار لپ تاپ می بایست به خوبی بتواند آنها را عیب یابی و تعمیر نماید.

چگونه یک تعمیرکار حرفه ای لپ تاپ شویم؟

از آنجایی که لپ تاپ ها در مقایسه با کامپیوترهای رومیزی بسیار حساس تر می باشند بنابراین تعمیرکار لپ تاپ باید از مهارت کافی برخوردار بوده و بتواند به بهترین صورت ممکن مشکل را شناسایی و عیب یابی نماید. می توان گفت مهارت شرط لازم برای حرفه ای شدن و موفقیت در شغل تعمیرات لپ تاپ می باشد.

برای یادگیری مهارت های تعمیرات لپ تاپ می توانید برای مدت زمانی نزد یک تعمیرکار لپ تاپ شاگردی کنید و از این طریق مهارت های مورد نیاز این شغل را فرا بگیرید.  یا بهترین آموزشگاه تعمیرات لپ تاپ را شناسایی و در دوره های آموزش تعمیرات لپ تاپ آن ثبت نام نمایید.

پیشنهاد ما به شما عزیزان یادگیری تعمیر لپ تاپ از طریق شرکت در دوره های لپ تاپ است. زیرا در این دوره ها به صورت تخصصی و کاملا عملی به آموزش تعمیر انواع مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری در انواع مدل های لپ تاپ پرداخته می شود. ضمن اینکه مدت زمان یادگیری تعمیر لپ تاپ در این روش بسیار کوتاه تر از روش استاد شاگردی است.

امروزه آموزشگاه های متعددی دوره های تعمیرات لپ تاپ را برگزار کرده و به آموزش تعمیر این وسیله می پردازند. آموزشگاه تعمیرات موبایل و لپ تاپ فنی پارس یکی از بهترین آموزشگاه های تعمیرات لپ تاپ در کشور است که به صورت کاملا تخصصی و عملی به آموزش صفر تا صد تعمیر لپ تاپ می پردازد.

این آموزشگاه شرایطی را مهیا کرده تا کارآموزان بتوانند به صورت عملی به تمرین مباحث مربوط به تعمیر لپ تاپ زیر نظر استاد با تجربه و متخصص دوره بپردازند. سرفصل های آموزشی این دوره بسیار کامل و متناسب با نیازهای بازار کار می باشد.

این آموزشگاه در پایان دوره مدرک معتبر فنی حرفه ای در اختیار کارآموزان قرار داده و با ارائه پشتیبانی نامحدود و مشاوره های بازار کار کارآموزان را برای موفقیت هر چه بیشتر در شغل تعمیرات لپ تاپ یاری می کند.

آموزش تعمیرات موبایل و تبلت، آموزش برق ساختمان و صنعتی، آموزش نصب و تعمیرات کولر گازی و پکیج، آموزش هوشمند سازی ساختمان، آموزش نصب دوربین مدار بسته، آموزش نصب دزدگیر اماکن برخی از ده ها دوره برگزار شده در این آموزشگاه می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دوره‌های این آموزشگاه می‌توانید به وب سایت آموزشگاه فنی پارس به آدرس/https://amoozeshgahfanni.com مراجعه نمایید. همچنین جهت دریافت مشاوره رایگان با شماره ۰۲۱۶۶۱۲۲۹۰۸ تماس حاصل کنید.

آدرس آموزشگاه: میدان انقلاب، خیابان کارگر شمالی، ۱۰۰ متر بالاتر از میدان انقلاب، روبروی ورودی پارکینگ مهرسان ،پلاک ۲، طبقه اول

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha