مجتبی تقی زاده روز سه شنبه ۲۲ مهرماه به مناسبت روز جهانی تخم مرغ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته ۹۲ هزار تن تخم مرغ در البرز تولید شده که ۳۰ هزار تن آن در استان مصرف شده و مابقی یا به استانهای دیگر و یا به کشورهای همجوار صادر شده است.
به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۱۰ واحد مرغداری تخمگذار در البرز فعال است که از این نظر البرز در رتبه پنجم کشور قرار دارد.
وی توضیح داد: هفت درصد مجموع صادرات تخم مرغ کشور از مبادی البرز اتفاق میافتد که این نشان دهنده کیفیت بالای این محصول در استان است.
وی با اشاره به سرانه مصرف تخم مرغ در کشور گفت: هر ایرانی سالانه بین ۱۰ تا ۱۱ کیلوگرم تخم مرغ مصرف میکند.
این مسئول با اشاره به روشهای شناخت تخم مرغ با کیفیت اضافه کرد: تمامی تخم مرغهایی که عرضه میشود باید دارای شناسنامه یعنی تاریخ تولید و انقضا باشند بنابراین مردم باید از خرید تخم مرغی که شناسنامه تولید ندارد خودداری کنند.
تقی زاده اضافه کرد: علاوه براین، مصرف کنندگان به هیچ وجه نباید تخم مرغ شکسته یا ترک دار مصرف کنند چون وجود خلل در غشای سخت تخم مرغ راهی برای ورود آلودگیهای میکروبی است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان البرز گفت: سلامت پوسته تخم مرغ اولین شاخصهای است که با توجه به آن میتوان از کیفیت محصول اطمینان حاصل کرد.
انتهای پیام
نظرات