پیمان بضاعتی پور در گفت و گو با ایسنا با اشاره به علت خشک شدن تعدادی از چنارهای کهنسال بلوار ماهان شرقی اظهار کرد: بین هفت تا ۱۰ سال پیش در دو طرف این درختان چنار عملیات عمرانی صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تعادل حیات این درختان از بین رفته، ادامه داد: با جدولگذاری در قسمت راست و چپ این چنارهای کهنسال، ریشه آنها قطع شده و با این کار عملاً ادامه حیات آنها ممکن نیست.
وی با اشاره به اینکه مشکلی برای آبرسانی به این درختان وجود ندارد و ریشه آنها اغلب در آب غوطهور است، توضیح داد: وضعیت این درختان مثل انسانی شده که اطرافش پر از رستوران و غذاهای خوب است ولی به دلیل ضعف بدنی و بیماری امکان خورد و خوراک و تغذیه درست ندارد.
وی در پاسخ به اینکه امکان تغییر شرایط این درختان وجود دارد، گفت: وقتی ریشه درخت قطع شود و امکان تغذیه نداشته باشد عملاً برای زنده نگه داشتن آن کاری نمی توان کرد.
به گزارش ایسنا، حال سوال اینجاست، با وجود چنین محاسبات نادرستی در اجرای پروژههای شهری که منجر به خشک شدن تعداد زیادی چنار کهنسال در یکی از مناطق مرکزی کرج شده است، چطور افکار عمومی میتواند در خصوص پروژههای دیگری مثل زیرگذر میدان جمهوری که شهرداری کرج وعده داده ۳۶۰ درخت متأثر از پروژه را جابجا خواهد کرد به مدیریت شهری اعتماد کند؟ آیا همین ندانم کاریها باعث نشده در طول چند سال گذشته بخش وسیعی از فضای سبز باغشهر کرج از بین برود؟
این مسئول در بخش دیگری از این گفت و گو با اشاره به دریافت مجوز قطع و جمع آوری ۳۳ اصله درخت کبوده در داخل محوطه استانداری البرز توضیح داد: عمر مفید این درخت بیش از ۴۰ سال نیست و بعد از این مدت چون تنه آنها میپوسد و خطر سقوط بالا میرود، چارهای جز قطع این درختان نداریم.
بضاعتی پور تاکید کرد: قطع درختان کبوده بنا به دستور کمیسیون ماده ۷ بوده و کاملا قانونی است.
انتهای پیام
نظرات