• یکشنبه / ۲۰ مهر ۱۳۹۹ / ۰۱:۴۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99072014281
  • خبرنگار : 71214

کرونا اجازه سفر به ترکیه با قطار را می‌دهد؟

کرونا اجازه سفر به ترکیه با قطار را می‌دهد؟

در شرایطی که مرداد ماه سال گذشته قطار تهران-آنکارا بر اساس توافقات صورت گرفته بین ایران و ترکیه راه‌اندازی شد و قرار بود قطار تهران-استانبول نیز راه‌اندازی شود، کرونا سفر ریلی به آنکارا را هم لغو کرد و هنوز با توجه به شرایط سفر ۶۰ ساعته ریلی به ترکیه، نبود تقاضا و ... وضعیت آن مشخص نیست.

به گزارش ایسنا، از ۱۶ مرداد سال گذشته بر اساس توافقات صورت گرفته بین ایران و ترکیه قطار تهران-آنکارا راه‌اندازی شد و هر هفته چهارشنبه‌ها مردم می‌توانستند با تهیه بلیت قطار به این کشور سفر کنند و قرار بود سفر ریلی تهران-استانبول نیز پس از طی مذاکرات دو جانبه راه‌اندازی شود اما این اتفاقات دستخوش شیوع ویروس کرونا لغو شد.

قطار تهران-آنکارا هر چهارشنبه ۲۵۰ مسافر را با ۴۳ یورو به مقصد می‌رساند که شامل سفر ۶۰ ساعته مشترک با قطار و کشتی بود و با توجه به اینکه خط ریلی تهران-وان نیز فعال شده بود، مسئولان شرکت راه‌آهن بارها از مذاکره برای راه‌اندازی خط ریلی تهران-استانبول در اواخر سال گذشته خبر داده بودند اما شیوع ویروس کرونا همه معادلات در این زمینه را به هم زد. چرا که نتنها قطار تهران-استانبول راه نیافتاد بلکه دیگر قطارهای فعال بین ایران و ترکیه نیز متوقف شدند و سفر به این کشور لغو شد.

این قیمت‌ها حتی با نرخ یورو ۳۵ هزار تومانی عددی حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می‌شود که اگر شرایط و پروتکل‌های بهداشتی اجازه دهد بسیار به صرفه‌تر از بلیت هواپیمای چند ده میلیون تومانی ایرلاین‌های داخلی و خارجی است.

اما با این حال و پس از گذشت حدود هشت ماه از شیوع ویروس کرونا در کشور، تکلیف سفرهای ریلی به ترکیه با وجود از سر گیری سفرهای هوایی به این کشور همسایه مشخص نیست و بر اساس اطلاعات به دست آمده خبرنگار ایسنا، هنوز پروتکل‌ها برای انجام این سفر طولانی مشخص نشده و به نظر می‌رسد مردم نیز چندان تمایلی به از سر گیری سفر با قطار به ترکیه در این شرایط کرونایی ندارند.

از سوی دیگر شرکت‌های حمل و نقل ریلی نیز درخواستی برای مذاکره با ترکیه برای راه‌اندازی این سفرها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی نداشته‌اند و راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اگر درخواستی باشد می‌تواند مذاکرات آن را با ترک‌ها برای تدوین پروتکل‌های مشترک بهداشتی آغاز کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha