• شنبه / ۱۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99071914051
  • خبرنگار : 50042

تشکیل کمیته‌های ویژه جهت پیگیری پروژه ساماندهی رودخانه‌های رشت

تشکیل کمیته‌های ویژه جهت پیگیری پروژه ساماندهی رودخانه‌های رشت

ایسنا/گیلان فرماندار رشت با انتقاد از عقب ماندگی‌ها در فرآیند انعقاد قرارداد اجرایی پروژه ساماندهی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود، از تشکیل کمیته‌های سه گانه جهت پیگیری ویژه پروژه بزرگ ساماندهی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود خبر داد.

علی فتح اللهی در جلسه کارگروه پیگیری پروژه ساماندهی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود که با حضور سه نماینده شهرستان رشت برگزار شد با بیان اینکه عقب ماندگی‌هایی در خصوص اجرای پروژه ساماندهی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود وجود دارد، اظهار کرد: نیاز است با برنامه ریزی و پیگیری همه دستگاه‌های متولی جبرانگر این عقب‌ماندگی‌ها باشیم؛ در این راستا کمیته‌های سه‌گانه جهت پیگیری ویژه پروژه بزرگ ساماندهی رودخانه‌های زرجوب و گوهررود تشکیل می‌شود.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه مابین شهرداری رشت و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء، گفت: با توجه به اینکه تبدیل این تفاهم‌نامه و قرارداد نیازمند تدوین اطلاعات کامل این پروژه است لذا ضروری است شرکت‌های آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب شهری حداکثر طی مدت یک هفته نسبت به در اختیار گذاشتن مطالعات انجام شده به شهرداری رشت اقدام نمایند.

فرماندار رشت پیگیری پروژه سد عزیزکیان را یک گام تکمیلی خوب در جهت پروژه ساماندهی رودخانه‌های زرجوب و گوهر رود دانست و افزود: خوشبختانه پس از برگزاری جلسه استانی در جهت پیگیری پروژه سد عزیزکیان اقدامات خوبی در این راستا در دست اجرا است که امیدواریم از این ظرفیت بتوانیم در راستای اجرای پروژه بسیار بزرگ ساماندهی رودخانه‌های رشت اقدام کنیم.

فتح‌اللهی با تاکید بر لزوم پیگیری جدی این پروژه بزرگ در بخش‌های مختلف از سوی دستگاه‌های اجرایی، گفت: در راستای پیگیری ساختارمند و اساسی این پروژه، کمیته‌های بودجه و امور قرارداد، کمیته تملک و آزادسازی حریم رودخانه‌ها و کمیته اجرایی تشکیل و موظف به پیگیری این پروژه هستند.

نماینده رشت: بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی برای حل بحران

در ادامه جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه کوچترین خلا در مدیریت، چالش‌های بزرگی را در زمان وقوع بحران در پی خواهد داشت، اظهار کرد: سیل، برف، زلزله و آتش سوزی از مهم‌ترین بحران‌هایی هستند که سبب بروز مشکلات می‌شوند؛ بحران برف و سیل در سال‌ گذشته خساراتی را به بار آورد که همچنان رفع نشده است.

نماینده مردم رشت در مجلس با اشاره به زیرساخت‌های فرسوده شبکه برق، گفت: تجهیز و آمادگی شبکه برق بسیار باید مورد توجه قرار گیرد زیرا با بروز کوچکترین بحران مردم دچار مشکلات بسیار می‌شوند در راستای حل بحران از ظرفیت بخش خصوصی و پیمانکاران بهره گرفته شود.

محمدرضا احمدی، نماینده مردم رشت نیز در این جلسه گفت: جزیره‌ای عمل کردن در وقوع بحران باعث تشدید مشکلات می‌شود؛ از هم اکنون باید پیگیر تخصیص اعتبارات بحران بود.

وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده این اعتبار از سوی وزارت پرداخت شده اما در گیلان کسی دریافت نکرده که این مشکل باید رفع شود.

در ادامه علی آقازاده، نماینده رشت در مجلس عدم مدیریت بحران و هماهنگی در مناطق شهری و روستایی را از عوامل تشدید بحران دانست و اظهار کرد: باریک کردن مسیر رودخانه‌ها، زهکشی‌ها و بی‌توجهی به ساخت‌وسازها از معضلاتی است که در گیلان با کوچکترین بارش بحران ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه از ظرفیت‌ دستگاه‌های اجرایی بهره گرفته شود و همه مدیران باید در شرایط خاص پای کار باشند، تصریح کرد: از هم‌اکنون مسئولیت‌ها، مشخص و ظرفیت‌ها و نواقص شناسایی شود تا در زمان بحران دچار چالش نشویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha