«عباس شمساللهی» در بازدید میدانی از پروژه های گازرسانی به شهرهای میمه و پهله اظهار کرد: این دو شهر، تنها شهرهای فاقد گازکشی طبیعی استان هستند که عملیات اجرایی گازرسانی به آنها با حضور ۸ پیمانکار فعال در دست اجرا است.
وی گفت: عملیات گازرسانی به این بخش از سال ۱۳۹۷ شروع شده و باوجود توپوگرافی خشن کوهستانی ، صعب العبور بودن مسیر خط تغذیه و نوسانات شدید قیمت کالاهای اجرائی پروژه، هم اکنون با پیشرفت مجموعاً ۸۱ درصدی در حال اجرا است.
مدیرعامل شرکت گاز استان ایلام تصریح کرد: طول خط تغذیه مذکور ۸۳ کیلومتر بوده که ۶۰ کیلومتر از سختترین مسیرهای آن به صورت کامل اجرا و لوله گذاری شده و اجرای بقیه پروژه در حال مسیر سازی و جوشکاری است.
شمساللهی تصریح کرد: به منظور تسریع در گازرسانی به این شهرها و روستاها همزمان با اجرای خط تغذیه، تاکنون ۲۰۰ کیلومتر شبکه توزیع شهری و روستایی و نیز ۱۰۰۰ انشعاب با حضور ۲ پیمانکار فعال اجرا شده است.
وی گفت: برای اجرای کامل خط تغذیه و شبکه توزیع و انشعابات این پروژه بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته و تا پایان امسال با بهره مندی مردم بخش «زرینآباد» از نعمت گاز طبیعی، پرونده گازرسانی شهرهای استان بسته خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات