در مراسم افتتاح این مرکز که روز شنبه ۱۲ مهر ماه برگزار شد، فرماندار کاشمر گفت: خوشبختانه طی چند سال اخیر ۱۰ مرکز نیکوکاری در کاشمر فعال شده که در زمینه ارائه کمک به نیازمندان خدماتی ارائه دادهاند.
مسلم ساقی اظهار کرد: اینک برای اولین بار در استان شاهد راهاندازی نخستین مرکز نیکوکاری تخصصی اشتغال و کارآفرینی در کاشمر هستیم، امیدواریم با راهاندازی این مرکز نسبت به شناخت ظرفیتها، منابع، امکانات، پتانسیلها و تهیه بانک اطلاعاتی نیکوکاران و نیازمندان در راستای ایجاد کارآفرینی و اشتغال خانوادهها برنامهریزی شود.
وی با اشاره به این که ظرفیت مشارکتهای مردمی در کاشمر بالاست؛ افزود: خوشبختانه با راهاندازی این مرکز شاهد نقشآفرینی خیرین در حوزه اشتغال و کارآفرینی خواهیم بود و به یقین با توجه به فعالیت مراکز دانشگاهی و ایفای نقش این مراکز در زمینه ارتباط با جامعه و ارتباط با صنعت امیدواریم بتوانیم در راستای تولید و اشتغال گام مثبتی برداریم.
فرماندار کاشمر گفت: باید با همافزایی بین دستگاههای مختلف همه با هم در راستای کارآفرینی تلاش کنیم.
امام جمعه کاشمر نیز در این مراسم مطرح کرد: در شرایط فعلی ایجاد شغل در جامعه جهاد بزرگی به حساب میآید، استعدادهای بالقوه بسیاری در بین جوانان و خانوادهها وجود دارد که باید با توانمند سازی آنها را مدیریت کرد تا به سمت یک کسب و کار آبرومند پیش بروند.
حجتالاسلام سید کاظم طباطبایی اظهار کرد: باید اقدامات کمیته امداد و مراکز دانشگاهی در زمینه توانمند سازی گسترش یابد و به طور تخصصی در حوزه ایجاد شغل اقدام شود.
رئیس کمیته امداد کاشمر نیز در این مراسم طی سخنانی افزود: در کاشمر ۱۰ مرکز نیکوکاری فعال هستند که با همکاری و مشارکت خیرین طی سال گذشته مبلغ ۱۲ میلیارد ریال خدمات رسانی شده است.
علیرضا آرامیان گفت: در شش ماهه اول امسال نیز ۱۹ میلیارد ریال خدمات رسانی صورت گرفته که شاهد رشد ۶۴ درصدی عملکرد مراکز نیکوکاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستیم و این نشان دهنده مشارکت و حضور خیرین و مردم در برنامههای مراکز نیکوکاری است.
وی عنوان کرد: امسال مجوز فعالیت سه مرکز نیکوکاری جدید در شهرستان اخذ شده و ۴ مرکز نیکوکاری نیز در مرحله اخذ مجوز هستند.
رئیس آموزش عالی کاشمر در مراسم افتتاح مرکز نیکوکاری، کارآفرینی و اشتغال کوثر با تاکید بر لزوم ایفای نقش مسئولیت اجتماعی دانشگاه در زمان حاضر گفت: باید از راه تقویت و بهبود کیفیت فرایندهای یادگیری و یاددهی تلاش کنیم تا افراد کارآمد اجتماعی پرورش دهیم که بتوانند در مواجهه با بحرانهای ساختاری جامعه نقش موثر ایفا کنند.
هادی معماریان اظهار کرد: نهاد دانشگاه نمیتواند در برابر مشکلات و بحرانهای جامعه بیتفاوت باشد، مسئولیت اجتماعی دانشگاه این است که به چرا و چگونه مشکلات جامعهشان پاسخ مسئولانه دهند و برای جلوگیری از گسترش مشکلات یا کمک به برطرف کردن آنها اقدام کنند.
وی مطرح کرد: امروز مراکز آموزش عالی و دانشگاهها از دانشگاههای نسل اول که صرفا آموزشی، نسل دوم پژوهشی و نسل سوم که دانشگاههای کارآفرین هستند فاصله گرفته و باید به سمت دانشگاههای نسل چهارم که مهارت آفرین هستند، بروند.
معماریان تصریح کرد: مرکز آموزش عالی کاشمر با راهاندازی مرکز نوآوری و شتاب دهی ترشیز، دفتر ارتباط با صنعت و ارتباط با جامعه به سمت دانشگاه نسل چهارم در حرکت است.
وی ادامه داد: مرکز آموزش عالی کاشمر در این راستا با حمایتهای معنوی خود برای برگزاری دورههای مورد نیاز صنایع، کارآموزان، ایده پردازان و نوآوران اقدام نموده و فضای مورد نیاز جهت برگزاری این دورهها، معرفی افراد نوآور به مرکز نوآوری، معرفی دانشجویان مستعد به صنایع، استقرار واحدها و بنگاههای تولیدی و اقتصادی و توانمندسازی افراد برای اشتغال برنامهریزی شده است.
رئیس آموزش عالی کاشمر با ابراز خرسندی از راهاندازی مرکز نوآوری نیکوکاری کارآفرینی و اشتغال، گفت: خوشبختانه مرکز نوآوری ترشیز ذیل مرکز نوآوری آموزش عالی کاشمر از سال ۹۵ فعالیت خود را آغاز کرده و از سال گذشته با حمایت معاونت علمی رئیس جمهوری در راستای هدایت و حمایت از صاحبان ایدههای نوآور اقدام نموده و در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی خویش نقش آفرینی کرده است.
در پایان مراسم تفاهمنامه همکاری مرکز آموزش عالی کاشمر با مرکز نیکوکاری تخصصی اشتغال و کارآفرینی به امضا رسید.
انتهای پیام
نظرات