سیدحمیدرضا کاظمی در گفت و گو با ایسنا، درباره مسئولیت اجتماعی هر یک از شهروندان برای مقابله با کرونا، بیان کرد: برای مقابله با ویروس کرونا دستگاه ها، متولیان امر و حاکمیت یک وظیفه ای بر عهده داشته و مردم نیز وظیفه ای را عهده دار هستند. وظیفه دستگاه ها این است که امکانات بهداشتی و فضای بیمارستانی را برای بیماران فراهم کرده و به طور کلی اقدامات لازم در جهت پیشگیری و درمان مردم را انجام دهند، اما مردم نیز باید به توصیه های بهداشتی توجه داشته و رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را به عنوان یک مسئولیت اجتماعی در قبال جامعه بپذیرند.
نماینده مردم پلدختر در مجلس با بیان اینکه قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا جز با همکاری مردم محقق نمی شود، تصریح کرد: تجمع مردم در اتوبوس ها یا مراکز خرید و یا هر تجمع دیگری به انتقال این ویروس شدت بخشیده و اقدامات پیشگیرانه مسئولان امر را خنثی می کند. نتایج این قبیل تجمعات و سفرها و رفت و آمدهای غیر ضرور حدود ۱۰ روز بعد خود را نشان داده و آمار مبتلایان بالا می رود.
این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی در ادامه تاکید کرد: از نظر بنده صدا و سیما و رسانه ها به اندازه کافی در حوزه اطلاع رسانی فعالیت داشته اند و این مردم هستند که باید بیش از این به پروتکل های بهداشتی توجه داشته باشند. این ویروس ناشناخته است و تاکنون هیچ کشوری درمان قطعی برای آن پیدا نکرده است. آنچه که تا به امروز همه کشورهای دنیا درباره آن به اتفاق نظر رسیده اند تنها پیشگیری با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی است.
وی افزود: مردم باید این موارد را به عنوان یک مسئولیت اجتماعی پذیرفته و رعایت کنند در غیر اینصورت ما شاهد افزایش بیماران و بالا رفتن آمار فوتی ها خواهیم بود. دستگاه های دولتی نیز باید با رعایت پروتکل های بهداشتی به مردم خدمات ارائه دهند و اگر فردی پروتکل ها را رعایت نکرد دیگر به او خدمات ارائه ندهند. صدا و سیما نیز باید با بهره گیری از کارشناسان مردم را آگاه کرده و نقش آن ها را در مقابله با این بیماری تبیین کند.
کاظمی در پایان خاطرنشان کرد: مردم زمانی که از عواقب این بیماری آگاه شوند و مسئولیت اجتماعی خود را بدانند قطعا بهتر در مقابله این ویروس همکاری خواهند داشت.
انتهای پیام
نظرات