اسحاق ترکاشوند در گفتوگو با ایسنا، بیان کرد: مجوز چهار اقامتگاه بوم گردی و دو سفرهخانه سنتی نیز صادر شده است که در ماههای آینده آغاز به فعالیت میکنند.
وی ادامه داد: علاوه بر چهار روستای هدف گردشگری اشتران، گشانی، کهنوش و شهرستانه در تویسرکان روستاهایی با ظرفیت و قابلیتهای بالا وجود دارند که ثبت نشدهاند.
ترکاشوند اضافه کرد: همچنین روستاهایی مانند اشترمل و سیدشهاب در شهرستان وجود دارند که در حوزه صنایع دستی مطرح هستند و میتوانند در حوزه گردشگری روستایی نیز موفق باشند.
وی بیان کرد: مزیتی که روستاهای هدف گردشگری تویسرکان دارند قرار گرفتن آنها در یک منطقه و عدم پراکندگیشان است و گردشگران میتوانند طی یک روز از تمام روستاها بازدید کنند.
ترکاشوند با اشاره به اینکه روستاهای نامبرده در مسیر گنجنامه به تویسرکان بوده و همواره پذیرای گردشگران زیادی هستند، گفت: زیرساختهای گردشگری مناسبی در روستاها وجود ندارد و در همین راستا اقدام به صدور مجوز بوم گردی و سفرهخانه سنتی کردیم.
وی توضیح داد: توانمندسازی جوامع محلی میتواند در پیشرفت گردشگری روستایی مؤثر باشد و اگر این افراد با مزیتهای ورود گردشگر آشنا شوند و در ایجاد زیرساختها کمک کنند، باعث ارتقاء شرایط اقتصادی منطقه میشوند.
انتهای پیام
نظرات