• سه‌شنبه / ۸ مهر ۱۳۹۹ / ۲۱:۰۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99070806443
  • خبرنگار : 50181

مدیرعامل هلال احمر استان:

کرمانشاه از معدود کلانشهرهایی است که داروخانه هلال احمر ندارد

کرمانشاه از معدود کلانشهرهایی است که داروخانه هلال احمر ندارد

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه خواستار راه‌اندازی داروخانه هلال احمر در کرمانشاه شد و گفت: کرمانشاه از معدود کلانشهرهایی است که داروخانه هلال احمر ندارد.

دکتر فرزین معتمدی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان کرمانشاه که امروز ( 8 مهر) با حضور رئیس جمعیت هلال احمر کشور برگزار شد، با بیان اینکه هلال احمر کرمانشاه طی چند سال اخیر درگیر رویدادهای متعددی بوده و در همه آنها به میزان قابل توجهی خدمت رسانی داشته، افزود: در جریان زلزله سال 1396  به نزدیک به 350 هزار نفر انواع خدمات مختلف را ارائه دادیم و در سیل سال گذشته نیز نیروهای هلال احمر نقش بسزایی در کاهش خسارات داشتند.

وی از ارایه خدمات هلال احمر به زوار اربعین در سال گذشته هم یاد کرد و ادامه داد: برای حدود 90 هزار نفر خدمات اسکان اضطراری داشتیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه از توزیع 430 هزار عدد ماسک از زمان شیوع بیماری کرونا در استان هم خبر داد و یادآور شد: این ماسک‌ها بین نهادها و دستگاه‌های مختلف توزیع شد.

معتمدی تب سنجی 870 هزار مسافر در 35 پست در مبادی ورودی و خروجی شهرها را نیز از دیگر اقدامات انجام شده در ایام شیوع بیماری کرونا اعلام کرد.

وی خاطرنشان کرد: در قالب پویش همدلی نیز دو میلیارد تومان بسته معیشتی را بین افرادی که تحت پوشش نهاد خاصی نبودند، توزیع کردیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه سپس به بیان درخواست‌های هلال احمر کرمانشاه پرداخت و گفت: در کرمانشاه 16 پایگاه ثابت و پنج پایگاه موقت فصلی هلال احمر داریم، اما در شهرستان‌های سرپل ذهاب، هرسین و کنگاور که بستر حوادث جاده‌ای فراوانی است، نیازمند صدور مجوز پایگاه امداد جاده‌ای هستیم.

به گفته معتمدی، پایگاه‌های پاوه، قصرشیرین، جوانرود و گیلانغرب نیز در شان این شهرستان‌ها نیست و باید ارتقا یابد.

وی همچنین با اشاره به وقوع زلزله‌های متعدد و سیل در کرمانشاه، افزود: این حوادث باعث فرسودگی ناوگان لجستیک هلال احمر شده و نیازمند نوسازی آن هستیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: انبارهای هلال احمر هنوز از نظر اقلام زیستی 16 گانه جای خالی دارد.

معتمدی به برنامه راه‌اندازی 318 خانه هلال در روستاهای کرمانشاه نیز اشاره داشت و افزود: ایجاد این خانه‌ها می‌تواند به ارتقا سطح دانش امدادی مردم روستاها کمک کند و خواستار تسریع در احداث آنها هستیم.

وی در ادامه از اینکه کرمانشاه از معدود کلانشهرهایی است که داروخانه هلال احمر ندارد انتقاد کرد و افزود: داروخانه را داریم اما دارو در آن نیست و مردم از خدمات این مرکز مهم بی‌بهره هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه با بیان اینکه استان‌های دیگر در زمانی که کرمانشاه درگیر جنگ بود مجوز احداث داروخانه هلال احمر را گرفتند، گفت: شایسته نیست استانی که مشغول دفاع از کشور بوده از این ظرفیت بی بهره بماند.

در ادامه جلیل بالایی مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه نیز از اعتبار 14 هزار و 900 میلیارد تومانی که در بودجه امسال برای مقابله با بلایا و حوادث در کشور دیده شده یاد کرد و ادامه داد: این بودجه تحت عنوان 71 پروژه در اختیار 21 وزارتخانه قرار می‌گیرد.

وی اظهار کرد: از آنجایی‌که کرمانشاه سهم 8.5 درصدی از آب کشور، سهم 2.5 درصدی از جمعیت کشورو ... را دارد، باید بخش قابل توجهی از این بودجه در اختیار کرمانشاه قرار بگیرد.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه خواستار تلاش جدی مدیران دستگاه‌ها برای گرفتن سهم بیشتری برای استان کرمانشاه شد.

بالایی در ادامه به نزدیک شدن فصل بارندگی، سرما، یخبندان و پیامدهای ناشی از آن نیز اشاره کرد و خواستار آماده باش دستگاه‌های مربوطه برای این فصل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha