• دوشنبه / ۷ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99070705200
  • خبرنگار : 71282

در گفت وگو با ایسنا تاکید شد

جهش تولید یعنی بزرگتر شدن سفره کارگران

جهش تولید یعنی بزرگتر شدن سفره کارگران

یک مقام مسئول کارگری تعطیل شدن کارخانه را موجب تحمیل هزینه های بسیار به جامعه و اقتصاد دانست و گفت: جهش تولید زمانی اتفاق می افتد که سفره کارگران بزرگتر و پررنگتر شود و با انگیزه و روحیه مضاعف به کار و تلاش در مجموعه های تولیدی بپردازند.

هادی ابوی ـ در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر حمایت از کارگران کارخانه ها و حمایت از تولید داخلی اظهار کرد: یکی از مشکلات تولید عدم حمایت سیستم بانکی است وقتی تولیدکننده نمی تواند وام بانک را پرداخت کند بلافاصله کارخانه بسته می شود و با این کار یک خانواده از نان خوردن می افتد و کارگر خانه نشین می شود.

وی اصلاح و بازنگری قوانین بانکی را خواستار شد و گفت: اگر کارخانه ها بسته شوند امرار معاش خانوارهای کارگری به خطر می افتد و قدرت معیشت آنها تنزل می یابد، از آن طرف درآمدهای دولت نیز محقق نمی شود و تولید داخلی دچار وقفه می شود.

ابوی به پیامدهای رکود و تعطیلی کارخانه ها اشاره کرد و گفت: بیکار شدن کارگر تبعات زیادی برای جامعه دارد. یکی از پیامدها این است که کارگر ناچار می شود برای تامین هزینه های زندگی به مشاغل دیگر روی بیاورد و بازار اشتغال تحت تاثیر قرار می گیرد؛ پیامد دیگر این است که کارفرما به دلیل بسته شدن کارخانه، کارگران را برای بیمه بیکاری معرفی می کند، در نتیجه سازمان تامین اجتماعی باید مقرری بیمه بیکاری بپردازد بنابراین تعطیل شدن کارخانه ها هزینه های زیادی هم برای جامعه و هم برای دولت دارد.

دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران در عین حال با اشاره به نامگذاری سال جهش تولید گفت: برای تحقق شعار جهش تولید باشد از شعار خارج شویم و حمایت و تقویت تولید داخلی را در عمل نشان بدهیم به نحوی مردم تاثیر رونق تولید را در زندگی خود احساس کنند.

به گفته این مقام مسئول کارگری، جهش تولید زمانی اتفاق می افتد که سفره کارگران بزرگتر و پررنگتر شود و با انگیزه و روحیه مضاعف  به کار و تلاش در مجموعه های تولیدی بپردازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۷-۰۷ ۱۳:۴۸

فکری بحال کارگران بکنید بخدا نه مجلس و نه دولت اهمیتی توجهی به معیشت و زندگی کارگران ندارند. این کارگران هستند که ماسک، گان، شیلد، محلول ضدعفونی را در اختیار کادر درمان قرار میدهند. این کارگران هستند که با انواع سختی های کار مواجه هستند. آیا نباید به قشر کارگر مانند قشر کارمند، پرستار و معلم نگاه کرد؟؟؟؟ آیا عزت و احترام کارگران در نظر گرفته می شود؟؟؟؟؟؟ کارمند اداری شرکتی دانشگاه علوم پزشکی- حقوق اداره کار