دکتر الهام برنا در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: سازمان محیط زیست لرستان هر سه ماه یکبار واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی استان را مورد پایش و نظارت قرار میدهد.
وی با بیان اینکه پایش بهصورت خوداظهاری با استفاده از توان آزمایشگاه معتمد تحت نظارت محیط زیست استان انجام میشود، بیان کرد: البته محیط زیست لرستان بر نمونهبرداری و آزمایشگاه معتمد نیز پایش و نظارت لازم را دارد.
معاون پایش اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان تصریح کرد: آزمایشگاه اداره کل حفاظت محیط زیست استان توانایی پایش واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی که مستعد آلایندگی هستند را دارد.
برنا با اشاره به اینکه فاضلاب و دستگاه بیخطرسازی بیمارستانها، تلمبهخانههای نفت و شرکت خطوط نفت، موتورخانه مجتمعهای بزرگ دولتی و... پایش میشوند، بیان کرد: پس از انجام پایش نتیجه آن با استانداردهای زیست محیطی تطبیق داده میشود.
وی اضافه کرد: خروجی پایش واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی چنانچه بیش از حد استاندارد باشد اخطار زیست محیطی برای رفع آلودگیها صادر میشود.
این مسئول یادآور شد: معمولا مهلت اخطارها بین دو تا ۲۰ روز است که بستگی به صنعت و نوع آلایندگی دارد و ظرف این مدت باید رفع آلودگی انجام شود.
این معاون اداره کل حفاظت محیط زیست لرستان با بیان اینکه واحدهای صنعتی استان تمکین خوبی به قوانین محیط زیست دارند، خاطرنشان کرد: بیش از ۸۵ درصد واحدهای صنعتی لرستان تصفیهخانه فاضلاب دارند.
برنا با اشاره به اینکه در شش ماه اول امسال ۸۰۰ واحد صنعتی، تولیدی و خدماتی لرستان حداقل دوبار مورد پایش قرار گرفتند، اظهار کرد: هفت شهردار در لرستان بهخاطر سوء مدیریت در حوزه مدیریت پسماند شهری و روسای آبفای دو شهرستان به دلیل عدم پیگیری و تکمیل تصفیهخانه به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی عنوان کرد: روسای آبفای دو شهرستان استان علیرغم اینکه مهلت گرفتند تا این موارد را به انجام برسانند اما با گذشت چندین سال کمبود اعتبارات بودجهای را بهانهای برای عدم اجرا قرار دادند در حالیکه یک مسئول باید برای گرفتن اعتبار پیگیریهای لازم را از وزارت متبوع داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات