• یکشنبه / ۶ مهر ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99070604174
  • خبرنگار : 71565

پاک فطرت: اگر اوضاع مجلس با این روند پیش رود مردم از ما ناامید می شوند

پاک فطرت: اگر اوضاع مجلس با این روند پیش رود مردم از ما ناامید می شوند

یک عضو کمیسیون عمران مجلس با انتقاد از عملکرد چندین ماهه مجلس یازدهم عنوان کرد: اگر اوضاع مجلس با این روند پیش رود مردم از آن ناامید می شوند.

به گزارش ایسنا، علیرضا پاک فطرت نماینده مردم شیراز در مجلس در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس گفت: ۴ ماه از عمر مجلس یازدهم گذشت، این ۴ سال هم تمام می شود، اگر ساختار مجلس اینگونه باشد به نظر نمی رسد بتوان کار مفیدی برای مردم انجام داد، مجلس انقلابی باید انقلابی بودن را از خود شروع کند ما سیاست های اقتصاد مقاومتی را دنبال نمی کنیم، اگر اوضاع مجلس با این روند پیش رود مردم از آن ناامید می شوند.

وی افزود: با اینکه در این مجلس افراد دلسوز، جوان و انقلابی زیاد هستند، اما با توجه به ساختار غلط مجلس که نشأت گرفته از آیین نامه داخلی آن است که سال ها قبل نوشته شده انتظار نمی رود تحولی در مجلس ایجاد شود، اگر آیین نامه اصلاح نشود و اداره جلسات تغییر نکند این مجلس نیز مانند مجالس قبل راندمان مفید نخواهد داشت، مقام معظم رهبری فرمودند این مجلس نقطه امید مردم است چون مردم در شرایط سخت اقتصادی پای صندوق رأی آمدند.

نماینده مردم شیراز تصریح کرد: برای اینکه شرمنده رهبری و مردم نباشیم باید انقلابی عمل کنیم، شرط اول آن است که مجلس جایگاه قانونی خود را پیدا کند این امر به رفتار تمام نمایندگان باز می گردد، باید مشخص شود ۴ ساعت وقت مجلس در صحن به چه کاری می گذرد؛ در حالی که مجلس باید بیش از دو سوم وقت خود را به نظارت بر قوانینی که پیشتر تصویب کرده است بپردازد. مجلس در به تصویب رساندن یک طرح تلاش می کند اما آنها در دولت اجرا نمی شود، برای مثال دولت باید ماده ۴۶ برنامه ششم توسعه را درباره رونق تولید و سیاست های اقتصاد مقاومتی اجرا می کرد، از آن تاریخ تا کنون چه اتفاقی در اقتصاد کشور رخ داده است؟ در همان ماده قانونی دولت ۱۰ بار به اجرای این مهم مکلف شده است.

این عضو کمیسیون عمران مجلس اظهار کرد:مجلس بررسی کند دولت به کدام  تکالیف عمل کرده است؟ اگر همین یک ماده اجرا می شد اوضاع اقتصادی کشور اینگونه نبود، قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار مصوب سال ۹۰ که شاید یکی از بهترین قوانین مجلس در آن سال بود، مجلس بررسی کند طی ۹ سال گذشته دولت در این باره چه کرده است؛ مگر وظیفه دولت اجرا و وظیفه مجلس نظارت نیست؟ تنها یک چهارم قانون اجرا شده است، نه دولت و نه مجلس به وظیفه خود عمل نمی کنند.

وی با طرح این پرسش که «اقتصاد به چه سمتی می رود؟» خطاب به رییس جمهور گفت: مراقب مشاورین اقتصادی خود باشید، هم اکنون در جنگ اقتصادی هستیم که به مراتب از جنگ نظامی سخت تر است پس دولت مرکزی باید بسیاری از کارهای خرد را به دولت های محلی و استان ها واگذار کرده و صرفا به مسائل کلان بپردازد، در جنگ ۸ ساله همه استان ها با کمک هم با راه اندازی تیپ ها و لشگرها توانستند از کشور دفاع کنند پس اکنون نیز باید به استان ها اجازه نفس کشیدن بدهید تا ۶ ماه بعد نتیجه آن را ببینید، دولت باید بر اساس بودجه مصوب عمل کند، ساختار بودجه کشور عادلانه نیست پس این نظام بودجه ریزی باید اصلاح شود.

پاک فطرت تصریح کرد: یکی از پیش شرط های شکوفایی اقتصادی و خروج از بحران، ثبات پولی و مالی است، باید بستر مناسب برای اجرای سیاست های نظام پولی و مالی فراهم شود. رییس جمهور باید هر ۶ ماه سیاست های اقتصادی را شفاف به مردم اعلام کند، مردم باید از این مهم آگاه باشند، برای معیشت مردم پنهان کاری نشود و حتی همه مردم باید بدانند برنامه سالانه دولت برای اقتصاد به چه سمتی می رود بر همین اساس باید یک الگوی عملی برای اقتصاد و حمایت از تولید و اقتصاد در نظر داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha