• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 99070201183
  • خبرنگار : 71214

تسهیلات ۹۴۰ میلیارد تومانی کرونایی ریلی به کجا رسید؟

تسهیلات ۹۴۰ میلیارد تومانی کرونایی ریلی به کجا رسید؟

با وجود تصویب ۹۴۰ میلیارد تومان تسهیلات برای جبران خسارت وارد شده به بخش حمل‌ونقل ریلی ناشی از شیوع ویروس کرونا در خرداد ماه امسال و پس از گذشت‌ ماه‌ها هنوز این تسهیلات پرداخت نشده و مدیرعامل شرکت راه‌آهن معتقد است: مشکلی از طرف بانک‌ها وجود نداشته و طول کشیدن این تسهیلات که در شرف پرداخت بوده، طبیعی است.

به گزارش ایسنا، در پی شیوع ویروس کرونا به بخش‌های مختلف حمل و نقل آسیب جدی وارد شد چرا که نه‌تنها مردم سفرهای خود را به ویژه در اسفند ماه و فروردین ماه کنسل کردند بلکه پس از آن نیز بسیاری از سفرهای داخلی و خارجی کنسل یا با حداقل ظرفیت انجام شد.

بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا ۹۴۰ میلیارد تومان برای بخش ریلی تسهیلات کرونایی در نظر گرفته و ابلاغ شد اما تا کنون با وجود گذشت بیش از هفت ماه از شیوع این ویروس و سه ماه از تصویب و ابلاغ این تسهیلات، هنوز پرداختی برای این بخش انجام نشده است.

سعید رسولی –مدیر عامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران- در این باره به ایسنا گفت: از شرایط و ضوابط بانکی اطلاع دقیقی ندارد اما اینگونه نیست که بانک‌ها سخت‌گیری کنند و نخواهند این تسهیلات را پرداخت کنند.

وی افزود: تهیه و تامین مدارک و مستندات لازم برای پرداخت تسهیلات کرونایی طول کشیده است و از آنجا که بانک‌ها متولی و مسئول  وصول تسهیلات است، مسئولان بانکی سعی می‌کنند تضامین و وثایق معتبری دریافت کنند.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با بیان اینکه این تسهیلات در شرف پرداخت قرار دارد، ادامه داد: در پی جلسات اخیری که با مسئولان بانکی داشتیم، بانک‌های عامل و بانک مرکزی اعلام آمادگی کردند تا در راستای حمایت از تولیدکنندگان و رونق تولید، عاملیت تسهیلات مورد نیاز بخش ریلی را بپذیرند.

رسولی گفت: از بانک‌های عامل  تقدیر کردیم چرا که طرح‌های جدید ریلی که به سرمایه‌گذاری نیاز دارنند را معرفی کردیم و اکثر مسئولان بانکی اعلام آمادگی کردند تا بر اساس شرایط تبصره ۱۸ در طرح‌های ارائه شده در راستای تقویت تولید داخلی مشارکت کنند.

حالا و با توجه به تاکید اخیر وزیر راه و شهرسازی برای تسهیل شرایط بانکی در حوزه اعطای تسهیلات به حوزه حمل ونقل باید دید تسهیلات کرونایی بخش‌های مختلف حمل و نقل ریلی راحت‌تر پرداخت می شود یا آنکه باز هم در گیر و دار تضامین بانکی و شرایط عجیب و غریب بانک‌ها گیر می‌کند؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha