• دوشنبه / ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۷:۵۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99063124098
  • خبرنگار : 30054

"همکلاس" سامانه‌ای برای همه فصول مجازی

"همکلاس" سامانه‌ای برای همه فصول مجازی

کمتر از دوهفته به شروع مهرماه باقی مانده. اما امسال انگار برخلاف سال‌های گذشته "بوی ماه مدرسه" از کوچه و خیابان به مشام نمی‌رسد. کوچه‌هایی که از صدای خنده‌ها و بازیگوشی بچه مدرسه ای‌ها و دانشجویانی که کیف و کتاب به دست با قدم‌های تند به سمت دانشگاه می‌روند، خالی شده. انگار کرونا نه تنها امنیت جانی مان را به بازی گرفته، بلکه قصد دارد دل‌هایمان را نیز پژمرده کند.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام همکلاس، در کنار همه این‌ها اما یکی از مهم‌ترین دغدغه خانواده‌ها، معلمان دانشجویان و اساتید، بحث آموزش از راه دور است. اینکه این فرایند قرار است چطور و با چه ابزاری صورت بگیرد وهزینه‌ ساعت‌ها مصرف اینترنت آن به چه صورت است.

آیا برنامه‌های طراحی شده برای این پروژه آنقدر جذاب است که بتواند دانش‌آموزان  را برای چند ساعت متوالی پای درس و مشق مجازی شان نگه دارد ؟ آیا مفاهیم به دانش‌آموزان به طور کامل انتقال خواهد یافت و خللی به یادگیری شان وارد نمی‌شود؟ یا اینکه برنامه ای هست که بتواند تمام نیازهای دانشجویان و سایر موسسات آموزشی را پوشش دهد؟

"همکلاس" کلاس را به خانه آورده!

در این میان یک شرکت، دست به طراحی سامانه ای زده که می‌تواند تا حد زیادی به حل شدن این مشکل کمک کند.

سامانه"همکلاس" که توسط شرکت دانش‌بنیان "رایا ارتباطات کیش" طراحی شده، بیشتر ویژگی‌های یک کلاس درس حضوری را دارد و  هم دانش آموزان و دانشجویان  و هم همه‌ی آنهایی که قصد دارند کلاس‌های مجازی تشکیل دهند، می‌توانند با ورود و ثبت نام در آن، به صورت تصویری و صوتی، در کلاس‌های درس شرکت کنند.

امکاناتی همچون دوربین و میکروفون‌های متعدد و نامحدود، جهت برگزاری ویدئو کنفرانس‌ و سمینارهای وبی که با نام وبینار شناخته شده‌اند، در این سامانه طراحی شده است.

 کلاس‌های درس این برنامه، تخته آنلاین ‌هم دارند تا مخاطبان بتوانند با قلم‌های مخصوص روی آن بنویسند و از یاداشت برداری غافل نشوند.

افزون بر این، مدرسان در "همکلاس"، با  باز و بسته کردن میکروفون‌ می‌توانند فضای کلاس را مشارکتی کنند. چک کردن حضور و یا عدم حضور دانش‌آموزان بازیگوش نیز از دیگر ویژگی‌های این سامانه است.

امکان دیگری که "همکلاس" برای محصلین فراهم کرده، قابلیت ضبط کلاس‌ها برای مرور دوباره درس‌هاست.

این برنامه، یک سامانه بومی است و قرار گرفتن سرورها در داخل کشور، مصرف اینترنت آن را کاهش داده و صورت نیم بها محاسبه می‌کند.

به گفته حسین فرهادی، یکی از اعضای هیئت مدیره "رایا ارتباط کیش"، در حال حاضر ۲۵۰ هزار نفر از این برنامه استفاده می‌کنند و از این تعداد، ۹هزارمجموعه،  کلاس یا جلساتشان را از این طریق برگزار می‌کنند کهُ در میان آن‌ها، نام ۴۰۰ مدرسه نیز به چشم می‌خورد.

اطلاعات بیشتر درباره نحوه ثبت نام  وچگونگی شرکت در کلاس‌ها برروی  پایگاه اینترنتی www.hamkelas.com برای علاقمندان قرار گرفته است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha