به گزارش ایسنا و به نقل از مسکوتایمز، هر دو دارو ساخت روسیه انواع متفاوتی از داروی فاویپیراویر(Favipiravir) است که نسخه عمومی داروی ضد آنفلوآنزا است و توسط شرکت ژاپنی "فوجی فیلم"(Fujifilm) تهیه شده است. آزمایشات بالینی داروی مذکور که به صورت قرص است نشان داده قرص مذکور زمان بهبودی را در بین بیماران مبتلا به ویروس کرونا کاهش داده است، اگرچه فقط روسیه، هند و چین رسما آن را برای درمان ویروس توصیه میکنند.
رئیس شرکت داروسازی "پرومومد"(Promomed) در گفتگو با روزانه کامرسانت گفت: یکی از داروهای تأیید شده با نام تجاری "آرهپلیویر"(Areplivir) در روزهای آینده در قفسههای داروخانههای بیشتر مناطق روسیه وجود خواهند داشت. انتظار میرود داروی دیگری به نام "کروناویر"(Koronavir) نیز همزمان عرضه شود.
طبق گفته آر فارم(R-Farm) شرکت سازنده کروناویر، این دارو عوارض مرتبط با کووید-۱۹را به حداقل میرساند. شرکت تولید کننده داروی مذکور در گفتگو به وبسایت خبری RBC گفت: در بیش از ۵۰ درصد بیماران مورد آزمایش قرار گرفته ما شاهد بهبودی پس از هفت روز درمان با این دارو بودیم که این ۱.۵ برابر بهتر از گروه کنترل شده است که دارو مصرف نکرده بودند.
وزارت بهداشت روسیه پیش از این، یک مارک تجاری دیگر از فاویپیراویر به نام آویفاویر(Avifavir) را تأیید کرده بود، اگرچه تولید آن با هدف رسیدن دارو به کشورهای همسایه همانند بلاروس و قزاقستان و صادرات محور بوده است.
این در حالیست که به رغم امیدواریهای اولیه ابراز شده توسط "شینزو آبه"(Shinzo Abe) نخست وزیر سابق ژاپن، پس از اعلام نتایج آزمایشات شرکت فوجی فیلم، "فاویپیراویر" برای درمان کووید-۱۹ در ژاپن تأیید نشده است.
انتهای پیام
نظرات