• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99062921517
  • خبرنگار : 50181

رئیس جهاددانشگاهی:

اعتبار باشد فاز دوم مجتمع نوآوری کرمانشاه تا دهه فجر افتتاح می‌شود

اعتبار باشد فاز دوم مجتمع نوآوری کرمانشاه تا دهه فجر افتتاح می‌شود

ایسنا/کرمانشاه رئیس جهاد دانشگاهی گفت: در صورت تامین اعتبار فاز دوم مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه دهه فجر امسال به بهره‌برداری می رسد.

دکتر حمیدرضا طیبی در گفت و گو با ایسنا، با اعلام اینکه فاز اول این مجتمع، امروز(29 شهریور) با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور افتتاح می شود، گفت: با افتتاح فاز اول مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه(شامل سوله‌های اول و دوم) بیش از 17 شرکت دانش بنیان در زمینه‌های مختلف در این مجتمع مستقر می‌شوند.

وی ادادمه داد: امروز بازدیدی هم ازروند پیشرفت فاز دوم این مجتمع خواهیم داشت که با بهره‌برداری از آن فضای لازم برای استقرار شرکت های دانش بنیان فعال در زمینه زیست فناوری و گیاهان دارویی فراهم می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی ابراز امیدواری کرد در صورت تامین اعتبار، فاز دوم( سوله سوم)مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه، دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد.

طبیی تاکید کرد: اگر بودجه مورد نیاز فراهم شود برای احداث سوله چهارم نیز برنامه داریم که اعتبار مورد نیاز برای این سوله حداقل هفت میلیارد تومان است.

اعتبار باشد فاز اول برج فناوری کرمانشاه تا آذر به بهره‌برداری می‌رسد

وی در ادامه از آخرین وضعیت ساختمان اصلی پارک علم و فناوری کرمانشاه (برج فناوری) هم یاد کرد و افزود: اگر استانداری کرمانشاه به تعهدات خود در زمینه این پروژه عمل کند امیدواریم فاز اول آن تا پایان آذرماه یا اوایل دی به بهره‌برداری برسد.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور با اشاره به تفاهم‌نامه‌هایی که بین جهاد دانشگاهی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و  استانداری کرمانشاه برای تکمیل این پروژه منعقد شده، عنوان کرد: جهاد دانشگاهی و معاونت علمی ریاست جمهوری به تعهدات مالی خود عمل کرده اند، اما استانداری کرمانشاه از 15 میلیارد تومانی که قرار بوده تامین کند عملا سه میلیارد تومان به صورت نقدی پرداخت کرده است.

به گفته طیبی، اگر استانداری کرمانشاه برای پرداخت 12 میلیارد تومان مابقی تعهدش، مساعدت لازم را داشته باشد این طرح به زودی به نتیجه خواهد رسید.

وی با بیان اینکه فاز اول این پروژه شامل پنج طبقه، لابی، تاسیسات و نمای کلی ساختمان است، افزود: از ابتدا تاکنون برای فاز اول 56 میلیارد تومان هزینه شده است. البته این رقم بدون احتساب زمین چهار هزار مترمربعی به ارزش 80 میلیارد تومان است که جهاد دانشگاهی برای این پروژه اختصاص داده است.

رئیس جهاد دانشگاهی درباره فاز دوم برج فناوری کرمانشاه نیز خاطرنشان کرد: اگر حمایت‌های لازم خصوصا از سوی معاونت علمی و فناوری از این پروژه صورت بگیرد فاز دوم برج فناوری کرمانشاه نیز تا پایان اردیبهشت 1400 به بهره برداری خواهد رسید.

وی اعتبار مورد نیاز برای فاز دوم این طرح را نزدیک به 14 میلیارد تومان براورد کرد.

هدف گذاری احداث واحد فرآوری قیرطبیعی در کرمانشاه

رئیس جهاد دانشگاهی به پروژه دیگری که در کرمانشاه در دست پیگیری است نیز اشاره داشت و گفت: یکی از برنامه‌های ما برای استان کرمانشاه که ذخایر قابل توجهی از قیرطبیعی دارد، فرآوری این محصول و جلوگیری از خام فروشی آن بود.

وی ادامه داد: در همین راستان پروژه‌ای تعریف کردیم که با استفاده از دانش بومی و فناورانه بتوانیم قیرطبیعی را به کربن فعال تبدیل کنیم که در بسیاری از صنایع شیمیایی، تولید لوازم خانگی، صنایع دفاعی و ... کاربرد دارد.

طیبی با بیان اینکه در مرحله اول و به صورت پایلوت تولید 100 تن در سال کربن فعال به نتیجه رسیده، یادآور شد: بنا داریم واحد تولید کربن فعال با ظرفیت دو هزار تن در سال را در کرمانشاه راه‌اندازی کنیم که علاوه بر تامین نیازهای کشور می‌تواند بعد صادراتی هم داشته باشد.

وی ابراز امیدواری کرد، این مجموعه نیز در صورت تامین مالی تا اوایل سال آینده راه‌اندازی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha