«سیدحسن حسینی» در نشست شورای فنی استان که روز گذشته با محوریت گردشگری و مشکلات این صنعت در استانداری یزد برگزار شد، برند گردشگری مذهبی یزد را یکی از مزایای این استان در توسعه گردشگری دانست و گفت: یزد به عنوان حسینیه ایران خصوصا در مناسبت عزاداری ماه محرم اقدامات بسیار خوب و موفقیتآمیزی به همت کارگروه شکلگرفته در این حوزه، انجام داده است.
وی به ضرورت برگزاری تورهای گردشگری ادیان در یزد اشاره کرد و گفت: یزد میتواند پایتخت گردشگری معنوی جهان باشد چرا که در کنار تنوع ادیان و زندگی مسالمتآمیز دارای کنیسهها، اتشکدهها و مساجد و تکایای زیادی است.
وی تاکید کرد: یزدیها هر روز میزبان یک آیین مذهبی هستند که بعضاً به ادیان دیگر تعلق دارد اما در هر صورت وجود تعداد زیادی از آیینهای مذهبی ادیان در یزد، ظرفیتی بسیار غنی برای جلب گردشگران خارجی است.
مسول دبیرخانه بینالمللی حسینیه ایران به اهمیت توجه به بافت تاریخی و محتوای فرهنگی ثبت جهانی اشاره کرد و گفت: ایجاد پژوهشکده «خانه فرهنگ اسلام و ایران» یکی از طرحهای این دبیرخانه است که میتواند با هدف اشنایی گردشگران و بستن تورهای گردشگری در این باره ایجاد و راه اندازی شود.
حسینی از ایجاد موزه بین المللی امام حسین(ع) با مشارکت شورای شهر نیز خبر داد و خواستار حمایت استان در این باره و تولید محتواهایی غنی شد.
البته «مسعود عظیمی» معاون اقتصادی استاندار در این باره ضمن اشاره به اهمیت گردشگری معنویمذهبی خواستار ارائه طرح کامل و تکمیل و بررسی ساختار مالی این نوع گردشگری در اسرع وقت شد.
«سید مصطفی فاطمی» مدیر کل میراث فرهنگی استان یزد نیز با استقبال از طرحهای ارائه شده از سوی دبیرخانه حسینیه ایران، به مشکلات رزرو تورهای خارجی برای بازدید از چنین طرحهایی اشاره کرد و گفت: بعضا تورهایی که در این باره میتوانند فعالیت کنند، از بک پکرها(کوله به دوشی) هستند و به علت محدود بودن تعداد آنها نمیتوانند منبع پایدار و قابل توجه سرمایهگذاری بر این بخش باشند لذا باید در مگام نخست بتوانیم جایگاه خود را در زمینه تورهای مذهبی برای گردشگران خارجی در دیگر کشورها تثبیت کنیم.
انتهای پیام
نظرات