مهسا شاه حسینی در نشست بررسی بازاریابی مشاغل خانگی زنان استان اظهار کرد: لزوم تغییر رویکرد برای کسب و کارهای خانگی و مشاغل خرد در شرایط کنونی امری اجتناب ناپذیر است.
وی با اذعان به اینکه در جامعه کنونی، الگو واره های بازار تغییر کرده افزود: دیگر فرصتی برای تفکر فروش بر اساس روشهای سنتی و قدیمی در بازار وجود ندارد.
مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان خاطرنشان کرد: صاحبان کسب و کارهای خانگی و خانوادگی باید خودشان را به ابزارهای روز بازاریابی و فروش مجهز کنند تا بتوانند به ارتقاء خود و کسب و کارشان فکر کنند.
وی با اشاره به اثرات شیوع کرونا بر بازار فروش سنتی و هویدا شدن مشکلات این بخش گفت: شیوع ویروس کرونا و به دنبال آن تعطیلی بسیاری از مشاغل خرد، کسب و کارهای تولیدی و خدماتی، تلنگری به جا و مناسب برای بسیاری از کسب و کارها در کشور بود .
شاه حسینی معتقد است که محصول خوب و با کیفیت تولید شده بر اساس نیاز مشتری، تنها یک بال موفقیت برای تولید کننده محصولات خانگی است، بال دوم و مهمتر، نحوه معرفی و بازاریابی و نهایتاً فروش محصول است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری سمنان تصریح کرد: باید رویکرد تولیدی صاحبان مشاغل خانگی از محصول محوری به سمت بازاریابی سوق داده شده و تلاش شود تا محصول تولیدی را هر چه بیشتر، بهتر و با کیفیتتر به مشتری معرفی کنند.
وی به مشکل فروش در مشاغل خانگی پرداخت و با بیان اینکه در استان سمنان تعداد بسیار بالایی از تولید کنندگان محصولات خانگی، هنوز نتوانستهاند برای محصولات خودشان بازاریابی کنند ادامه داد: متاسفانه بسیاری از این کسب و کارها نشان، لگو، بسته بندی مناسب و حتی اسم مناسبی نیز برای محصولات عرضه شده خود ندارند و این اتفاق در عصر برندینگ که بازاریابی حرف اول را در کسب و کار می زند، مناسب نیست.
وی یادآوری کرد: امروز باید محصولات در وب سایتها، شبکههای اجتماعی و دیگر ابزارهای ارتباط با مشتری به درستی و با کیفیت نمایش داده شود.
شاه حسینی با بیان اینکه بازاریابی دیجیتال، معرفی، نمایش و همچنین اطلاع رسانی در مورد ارزشها، ویژگی ها و منافع و مزیت های محصولات ت لیدی، برای مشتری در فضای اینترنتی است بر ضرورت رویکرد حرفه ای تر به بازاریابی و عرضه محصولات تولیدی در مشاغل خانگی تاکید کرد.
وی از تلاش استانداری برای کمک به صاحبان مشاغل خانگی در این استان خبر داد و افزود: ساماندهی محصولات خانگی زنان در سطح روستاها و شهرهای استان و همچنین نحوه ایجاد غرفه های مجازی و فروش محصولات از سوی دفتر امور خانواده و زنان استانداری سمنان در راستای مشاغل خانگی مورد توجه قرار گرفته و در این راستا برنامه ریزی لازم صورت گرفته است .
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری سمنان خاطرنشان کرد: با هدف افزایش نرخ مشارکت زنان و خانواده ها در استان، فرصت هم افزایی و مشارکت فعال برای شرکت های استارت آپی جوان و فعال به منظور ایجاد بانک اطلاعاتی جامع در زمینه فروش و دسته بندی محصولات و نیز تولیدات مختلف زنان استان فراهم شده است .
انتهای پیام
نظرات