• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 99062418060
  • منبع : نمایندگی ایلام

مدیرعامل خبر داد:

طرح نظرسنجی از ذینفعان شرکت گاز استان ایلام آغاز شد

 طرح نظرسنجی از ذینفعان شرکت گاز استان ایلام آغاز شد

ایسنا/ایلام مدیر عامل شرکت گاز استان ایلام از آغاز طرح نظرسنجی الکترونیکی از ذینفعان شرکت گاز استان در سطح 14 ناحیه استان بر اساس تفاهم نامه با جهاد دانشگاهی استان به صورت الکترونیکی خبر داد.

«عباس شمس‌اللهی» در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این خبر، اظهار کرد: نظر سنجی امسال بر اساس آخرین نظام نامه ابلاغی شرکت ملّی گاز انجام خواهد شد و با توجه به شرایط ویژه حاکم بر کشور ناشی از شیوع بیماری کرونا ، بدون استفاده از کاغذ با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از سوی مجری طرح بصورت الکترونیکی انجام می گیرد.
وی با اشاره به اینکه این روش برای اولین بار در شرکت انجام می‌شود، گفت: مجری ضمن تجهیز  پرسشگران به اقلام بهداشتی و محافظتی با استفاده از ابزارهای الکترونیکی (گوشی –تبلت) اقدام به جمع آوری و ثبت نظرات ذینفعان می‌کند  و روابط عمومی شرکت به عنوان ناظر پروژه نظارت و کنترل مستمر دارد.
وی تصریح کرد: در این نظرسنجی، طراحی نرم افزار مورد نیاز و طراحی پرسشنامه ها در نرم افزار توسط جهاد دانشگاهی بر اساس نظام نظامه صورت گرفته است و موقعیت مکانی و جغرافیایی دقیق پرسشگران در حین نظرسنجی ثبت و رصد خواهد شد.
 وی افزود : نظارت بر این طرح بسیار راحت‌تر و مستندتر از روش سنتی نظرسنجی است و جمع بندی ، تحلیل و استفاده از نتایج داده ها در حداقل زمان قابل بهره برداری و کاربردی خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha