ملکمراد سپهوند در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: اداره کل امور عشایر لرستان در چهار دهه انقلاب اسلامی با توجه به سیاستهای سازمانی خود دو هدف عمده ارتقاء سطح معیشت خانوارهای عشایری و ارتقاء سطح رفاه و به تبع آن شاخصهای برخورداری آنان را پیگیری کرده است.
وی ادامه داد: بر همین اساس به منظور دستیابی به اهداف ترسیمی فوق با برنامهریزی و استفاده از تمام توان مالی و اجرایی خود اقدام به انجام فعالیت در دورترین مناطق جغرافیایی استان کردهایم.
سپهوند با اشاره به شرایط سخت برای برخی از این کارها، تصریح کرد: بعضی از امور در نقاط صعبالعبور اجرا شده که کار بسیار سختی بوده است.
مدیر روابط عمومی اداره کل امور عشایر لرستان اضافه کرد: دستیابی به ارتقاء سطح معیشت خانوارهای عشایری تنها از طریق تنوعبخشی به تولیدات این جامعه میسر میشود که بر همین اساس بهویژه در دهههای سوم و چهارم با توسعه عملیات تبدیل اراضی دیم به آبی با توجه به توان موجود اقدام به تنوعبخشی در بحث تولیدات باغی و زراعی و ایجاد اشتغال پایدار کردهایم.
وی تاکید کرد: فعالیتهای زیادی برای کاهش فاصله بین جوامع روستایی و عشایری استان انجام دادهایم که میتوان به احداث، تکمیل و مرمت حدود ۴۵۶۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی در حوزه عشایری استان، تامین آب شرب حدود ۲۰۰ کانون عشایری و... اشاره کرد.
سپهوند گفت: آبرسانی سیار به حدود ۷۰۰۰ خانوار تحت پوشش به منظور ارتقاء سطح بهداشت و جلوگیری از شیوع انواع بیماریهای مسری و واگیردار، احداث ۱۳۷ باب جایگاه توزیع نفت سفید و گاز در سطح مناطق عشایری، احداث چهار ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی، احداث ۴۰ باب استخر ذخیره آب کشاورزی، ۱۸ هزار و ۲۰۰ متر کانال کشاورزی که در مجموع منجر به تبدیل حدود ۴۰۰۰ هکتار از اراضی دیم به اراضی آبی و ایجاد اشتغال حدود ۱۳۰۰ نفر بهطور مستقیم و ۵۰۰ نفر به طور غیر مستقیم شده است.
مدیر روابط عمومی اداره کل امور عشایر لرستان اضافه کرد: البته اقدامات زیادی دیگری نیز انجام دادهایم و در مجموع هدفمان رضایتمندی جامعه عشایری استان است.
نظرات