• شنبه / ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۲۲:۰۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99062216805
  • خبرنگار : 71145

غنی: برای برقراری صلح، مذاکرات را جدی ادامه می‌دهیم/ عبدالله: فردا روی آتش‌بس بحث می‌شود

غنی: برای برقراری صلح، مذاکرات را جدی ادامه می‌دهیم/ عبدالله: فردا روی آتش‌بس بحث می‌شود

رئیس جمهوری افغانستان آغاز گفت‌وگو میان هیئت‌های دولت این کشور و طالبان را نتیجه فداکاری‌های نیروهای امنیتی خوانده و تاکید کرد کابل مذاکرات را با عزم راسخ ادامه می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان در اولین واکنش به نخستین نشست مذاکرات صلح دولت افغانستان و طالبان که امروز در شهر دوحه پایتخت قطر برگزار شد، آغاز گفت‌وگوهای رو در رو میان دولت و طالبان را نتیجه فداکاری‌های نیروهای امنیتی و دفاعی خواند و اظهار کرد: "ما با رویکرد، راهکار، برنامه و عزم راسخ برای دستیابی به صلح پایدار و آبرومندانه پیش می‌رویم".

وی امروز طی اظهاراتی در جلسه فرماندهی ستاد مشترک ارتش در کابل خطاب به فرماندهان نظامی کشورش گفت: "دولت افغانستان با عزم راسخ برای پایان دادن به جنگ روند را ادامه می‌دهد. صلح پایدار، آبرومندانه و مطمئنی را دنبال کنید که در آن آرزوهای هر افغان و دستاوردهای نوزده سال گذشته امن باشد".

همچنین رئیس شورای صلح ملی افغانستان گفته است که آتش‌بس موردی است که فردا درباره آن بحث خواهد شد.

به گزارش اسپوتنیک، عبدالله عبدالله رئیس شورای صلح ملی افغانستان اعلام کرد، روز یکشنبه (۱۳سپتامبر) روی آتش‌بس گفت‌وگو خواهد شد.

عبدالله به رویترز گفت: "اجرای آتش بس یکی از اولین مواردی است که روز یکشنبه نمایندگان حکومتی و طالبان مورد بحث قرار می‌گیرد".

قابل ذکر است نخستین نشست مذاکرات صلح افغانستان صبح امروز شنبه ۱۲ سپتامبر با حضور هیئتی از مقامات دولتی وجناح‌های مختلف افغانستان و هیئت گروه طالبان و همچنین مقامات و نمایندگان برخی کشورها در هتل شرایتون شهر دوحه پایتخت قطر برگزار شد.

همچنین نخستین نشست رو در روی هیئت‌های مذاکره کنده دولت افغانستان و گروه طالبان عصر امروز شنبه پس از پایان مجلس افتتاحیه به منظور آشنایی اعضای هیئت‌های طرفین و بحث پیرامون مسایل ابتدایی بدون حضور رسانه‌ها آغاز شد.

این گفت‌وگوها گام بعدی پس از توافق آمریکا-طالبان درباره خروج نیروهای امریکایی از افغانستان است. این یک لحظه تاریخی به شمار می‌رود، چون برای نخستین بار، طالبان علی‌رغم اینکه دولت افغانستان را به‌رسمیت نمی‌شناسد، با نمایندگان آن بر سر آینده این کشور مذاکره می‌کنند.

در این نشست ۲۱ نماینده از طرف دولت افغانستان و ۲۱ نماینده از طرف گروه طالبان و نمایندگان شماری از کشورهای خارج مشارکت دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha