• شنبه / ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 99062216336
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهشهر خبر داد

ساخت دستگاه های ضدعفونی کننده اتوماتیک در هنرستان بهشهر

ساخت دستگاه های ضدعفونی کننده اتوماتیک در هنرستان بهشهر

ایسنا/مازندران مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهشهر از ساخت دستگاه های ضدعفونی کننده اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در هنرستان فرخی این شهرستان خبر داد.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران، با حضور مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهشهر و مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان از دستگاه‌های ضدعفونی کننده اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تولیدی هنرستان فرخی رونمایی شد.

صادق علی بیکی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهشهر در بازدید از فرآیند تولید دستگاه ضدعفونی کننده در هنرستان فرخی گفت: هنرآموزان و هنرجویان توانمند هنرستان فرخی به منظور ارائه خدمات در جهت مقابله با شیوع چرخه ویروس کرونا و ضدعفونی کردن مدارس، دستگاه ضدعفونی کننده دست را ساخته و با کمترین قیمت در اختیار ادارات، مدارس و مکان های ورزشی و غیره در این شهرستان قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه جهش تولید مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری باید توسط فرزندان همین مرز و بوم محقق شود، افزود: باید هنرستان ها در نهادینه کردن فرهنگ تولید، بیش از پیش در میدان عمل باشند و نقش اصلی را بر عهده گیرند که خوشبختانه هنرستان های استان مازندران بستر مناسبی برای تربیت نیروهای بسیار کارآزموده، خلاق و توانمند است.

درادامه صالح طبری، مدیرشبکه بهداشت شهرستان بهشهر نیز در رونمایی از این دستگاه با اشاره به شرایط به وجود آمده از شیوع بیماری کرونا در سراسر دنیا و نیاز کشور به دستگاه ضدعفونی کننده اتوماتیک به عنوان تجهیزاتی که می‌تواند در کاهش آلودگی، خصوصا مدارس در کشور موثر باشد، گفت: این ابتکار هنرجویان هنرستان بهشهر ستودنی است و باید مورد حمایت قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha