• پنجشنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99062015277
  • خبرنگار : 50004

ذکر ویژگی های اخلاقی آیت الله مدنی از زبان عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

ذکر ویژگی های اخلاقی آیت الله مدنی از زبان عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام

ایسنا/آذربایجان شرقی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، برخی از ویژگی‌های اخلاقی شهید آیت الله مدنی را تشریح کرد و به ذکر خاطراتی از آن شهید پرداخت.

علی آقامحمدی، صبح پنجشنبه در آیین ملی نکوداشت سالگرد شهادت آیت الله سید اسد الله مدنی اظهار کرد: اولین ویژگی آن شهید، "بی‌خود بودن از خود" بود و آینه‌ای نداشت که خودش را در آن ببیند. هر کسی شهید مدنی را به داشتن این آینه دعوت می‌کرد، خودش را کنار می‌کشید.

وی افزود: آیت‌الله مدنی شنونده‌ی بسیار خوبی بود. شهید مدنی هیچ وقت در زندگی‌اش شناخته نشد، تمام مسایلی که خیلی‌ها به آن ورود پیدا نمی‌کردند، مثل روز برایش روشن بود و در هر مسئله‌ای که به او مراجعه می‌کردیم، به راحتی فتوا می‌داد.

وی، فروتنی و تواضع را از دیگر ویژگی‌های شهید آیت‌الله مدنی عنوان کرد و گفت: ایشان فرماندهی را بر عهده نمی‌گرفت و تا چیزی برایش ثابت نمی‌شد، حرفی را به احتمال نمی‌زد و تمام وقتش را برای اثبات درستی مسایل صرف می‌کرد، اما الان کار ما اطلاعات‌خوری شده است. آقای مدنی در طول زندگی‌اش به احدی بدهکار نشد.

به گزارش ایسنا، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، تصریح کرد: احتیاط در رفع حاجت از جمله ویژگی‌های شهید آیت الله مدنی بود و هرگز راجع به اینکه نکند فردی که برای طلب کمک به او مراجعه کرده، غیرمحتاج است، سوال نمی کرد. شجاعت ایشان هم بی‌نظیر بود و در همه جا جلوه کرد.

وی گفت: ایشان نزد همه مراجع معتبر بود، به طوریکه وقتی آیت الله خویی نماز نمی‌آمد، آیت الله مدنی نماز را به دستور ایشان برپا می‌کرد، ایشان انسانی بی‌نظیر بود و به تک تک جوانان توجه می‌کرد.

وی با اشاره به تلاش اعضای سازمان مجاهدین خلق برای زیر سوال بردن علما و آیت‌الله مدنی، اظهار کرد: با بررسی اجمالی خلاف ادعای آن‌ها ثابت شد، ایشان از مال دنیا چیزی نداشت و هنگام ورود به خبرگان هم هیچ وقت غذای آن جا را نخورد و یک ریال از آنجا مصرف نکرد.

وی ادامه داد: همه‌ی وجود شهید مدنی زاهد بودن را نشان می داد، خودش را سرباز کوچک امام(ره) دانسته و تحت فرمان ایشان بود و به مردم که می‌رسید، مشکلاتشان را حل می‌کرد.

وی در خاتمه تاکید کرد: خود را گم کنید و در همه امور تقوا پیشه کرده و با معیار شرع حرکت کنید نه معیار خودساخته. به جوانان برسید، شما می‌روید، اما کشور برای جوانان می‌ماند. کارها را به جوانان بسپاریم، تربیت کنیم و در خدمتشان باشیم، آن‌ها سرمایه‌های ما هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha