سرهنگ «علی جمالی» اظهار کرد: بررسی پروندههای تشکیل شده در این پلیس نشان میدهد که بسیاری از جرائم و کلاهبرداریهای اینترنتی با سوءاستفاده از سیمکارتهای تلفن همراه که به نام سایر افراد است، انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه در صورت انجام هرگونه اعمال مجرمانه و یا ایجاد هرگونه مزاحمت و سوءاستفاده از طریق سیمکارت در فضای مجازی، مالک سیم کارت باید پاسخگو باشد ، تصریح کرد: کاربران نباید سیم کارت روشن و فعال خود را در اختیار دیگران قرار دهند و در صورت واگذاری نسبت به انتقال سند آن به نام مالک جدید اقدام کنند.
جمالی ادامه داد: در صورت واگذاری و فروش سیم کارت خود به غیر، حتماً حساب کاربری شبکههای اجتماعی که با آن سیمکارت فعال شدهاند را حذف کنید چرا که این احتمال میرود از اکانتهای شبکههای اجتماعی توسط خریدار سیمکارت سوءاستفاده شود.
رئیس پلیس فتا ایلام به شهروندان توصیه کرد قبل از بروز هر مشکلی با مراجعه به مراکز معتبر از تعداد سیمکارتهایی که با کد ملی آنان ثبت شده است، مطلع شوند و نسبت به تعیین تکلیف آنان اقدام کنند.
سرهنگ جمالی گفت: شهروندان هشدارهای پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت مشاهده جرایم رایانهای موضوع را سریعاً از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir به همکاران ما اطلاع دهند.
انتهای پیام
نظرات