• دوشنبه / ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99061712479
  • خبرنگار : 71589

انجام آخرین مرحله آزمایشات فضاپیمای "ویرجین گلکتیک" از ماه اکتبر

گردشگری فضایی، نزدیکتر از همیشه

گردشگری فضایی، نزدیکتر از همیشه

شرکت "ویرجین گلکتیک" اعلام کرد که آخرین مرحله آزمایشات فضاپیمای "SpaceShipTwo" از ۲۲ اکتبر آغاز می شود و پس از انجام این آزمایشات، "ریچارد برانسون" بنیانگذار این شرکت را به فضا خواهد برد.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، شرکت "ویرجین گلکتیک"(Virgin Galactic) سرانجام به لحظه موعود نزدیک می‌شود و خواهد توانست گردشگران یا حداقل فعلا بنیانگذار خود را به فضا ببرد.

پایگاه خبری CNBC از طریق یک پرونده در کمیسیون ارتباطات فدرال(FCC) متوجه شده است که شرکت "ویرجین گلکتیک" اولین آزمایش از دو آزمایش نهایی سرنشین دار خود را در ۲۲ اکتبر با استفاده از پایگاه پرتاب "Spaceport America" در نیومکزیکو انجام خواهد داد.

این مأموریت دارای دو خلبان آزمایشی خواهد بود، در حالی که پرواز دوم که قبلاً تایید شده است، حامل چهار "متخصص ماموریت" خواهد بود.

The carrier aircraft, WhiteKnightTwo, will go through four-hour test flights between October 1st and October 7th.

همچنین هواپیمای حامل موسوم به "WhiteKnightTwo" از اول تا هفت اکتبر پروازهای آزمایشی چهار ساعته ای را انجام می‌دهد.

اگر همه چیز خوب پیش برود، این دو پرواز آزمایشی آخرین آزمایش ها قبل از آغاز رسمی گردشگری فضایی توسط شرکت "ویرجین گلکتیک" است. این شرکت امیدوار است که در سه ماهه اول سال ۲۰۲۱، بنیانگذار خود یعنی "ریچارد برانسون" را به فضا ببرد و به طور رسمی تجارت گردشگری فضایی را کلید بزند.

البته برای رفتن به فضا و تجربه این حس شگفت انگیز باید برای هر بلیط، ۲۵۰ هزار دلار و احتمالاً بیشتر بپردازید، بنابراین خدمات شرکت "ویرجین گلکتیک" فعلا تنها منحصر به افراد ثروتمندی خواهد بود که می خواهند رفتن به فضا را تجربه کنند.

این پروازهای آزمایشی اولین پروازهای فضایی از پایگاه "Spaceport America" و اولین آزمایش از فوریه ۲۰۱۹ خواهند بود.

علاوه بر غرور شرکت "ویرجین گلکتیک"، چیزهای زیاد دیگری به این آزمایشات نهایی وابسته است. این شرکت با ضرر خالص ۶۳ میلیون دلاری در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ هنوز در حال ضرردهی است و تا زمانی که به مشتریان خود بلیط نفروشد، نمی تواند ضرر و زیان خود را جبران کند و این بدان معناست که این آزمایش های نهایی باید با موفقیت انجام شوند تا رویای گردشگری فضایی را برای این شرکت و افرادی که توانایی پرداخت بهای این تجربه را دارند، محقق کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha