• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۶:۱۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99061511022
  • خبرنگار : 71415

سربازان آمریکایی تهدید ناسیونالیسم سفید را برابر داعش و القاعده می‌دانند

سربازان آمریکایی تهدید ناسیونالیسم سفید را برابر داعش و القاعده می‌دانند

نتایج مطالعه جدیدی روی سربازان آمریکایی نشان می‌دهد، این سربازان ناسیونالیسم سفید را تهدیدی علیه امنیت ملی کشورشان در سطح تهدیدهای مربوط به گروه‌های ترویستی همچون القاعده و داعش و بسیار نگران‌کننده‌تر از خطری از جانب کره‌شمالی، افغانستان یا عراق می‌دانند.

به گزارش ایسنا، شرکت‌کنندگان در این مطالعه که از سوی پایگاه «میلیتری تایمز» در اواخر ماه ژوئیه و در پی چندین ماه اعتراضات در آمریکا علیه نژادپرستی و وقوع درگیری‌های خشونت‌آمیز میان تظاهرکنندگان و افسران امنیتی صورت گرفت، همچنین نشانه‌هایی از رفتار نژادپرستانه در رده‌های ارتش به‌رغم تاکیدات اخیر رهبران نظامی در خصوص اهمیت تکثرگرایی و احترام را گزارش کردند.

این مطالعه که با مشارکت انستیتوی خانواده‌های نظامی و کهنه‌سربازان در دانشگاه سیراکیوز انجام شد، مشخص کرد که حدود یک‌سوم از کل پاسخگویانی که سربازان در حال خدمت بوده‌اند، گفته‌اند نشانه‌هایی از ایدئولوژی قایل به برتری سفیدپوستان یا نژادپرستی را در رده‌های ارتش دیده‌اند. این تقریبا هم‌رده با نتایج دیگر مطالعات میلیتری تایمز در سال‌های اخیر بوده است.

اما در مجموع نگرانی سربازان در خصوص خطرات ایدئولوژی افراط‌گرایانه و نژادپرستانه برای آمریکا ظاهرا رو به رشد است.

در میان کل سربازانی که در این مطالعه شرکت کردند، حدود ۴۸ درصد ملی‌گرایان سفیدپوست را یک تهدید چشمگیر امنیت ملی دانستند که این درصد تقریبا با درصدی که داعش، القاعده و دیگر شبه‌نظامیان افراط‌گر خارجی را به عنوان تهدید ذکر کردند، یکسان است.

مشکل مربوط به ناسیونالیست سفید، نگرانی‌های سربازان آمریکایی در خصوص کره‌شمالی (۴۰.۳ درصد)، افغانستان (۱۰.۳)، عراق (۸.۵ درصد)، مهاجرت (۲۱.۴) و جنبش‌های اعتراضی در آمریکا (۳۳.۱ درصد) را تحت‌الشعاع قرار داده است. حدود دو سوم شرکت‌کننندگان از اعضای اقلیت ارتش در این نظرسنجی ناسیونالیست‌ سفید را یک تهدید قابل‌توجه خواندند.

حدود پنج درصد از سربازان شرکت‌کننده در این مطالعه گفتند، در ماه‌های اخیر در اعتراضاتی که بعد از کشته شدن جورج فلوید در مینیاپولیس اتفاق افتاد، شرکت کرده‌اند. این پاسخگویان مشخص نکردند آیا در حمایت از اصلاحات در پلیس اعتراض کرده‌اند و یا با چنین اقداماتی مخالفت داشته‌اند.

در عین حال ۳۱ درصد از سربازان گفتند، نشانه‌هایی از رفتار افراطگرایانه را در ارتش دیده‌اند. این قسمت نسبت به نظرسنجی مشابهی که در سال ۲۰۱۹ انجام شده کاهش حدود پنج درصدی نشان داده است اما بالاتر از نتیجه ۲۳ درصدی مربوط به نخستین دفعه مطرح شدن این سوال در نظرسنجی‌های میلیتری تایمز در ۲۰۱۷ است.

حدود ۵۷ درصد از سربازان اقلیت شرکت‌کننده در این نظرسنجی گفتند، شخصا تجربه شکلی از رفتار نژادپرستی و یا از روی برتری قائل شدن برای سفیدها را داشته‌اند. این چهار درصد نسبت به نظرسنجی انجام شده در پاییز گذشته افزایش داشته است.

پاسخگویان این نظرسنجی از جمله مصداق‌های آن را نشان دادن تتوهای مربوط به ناسیونالیست سفید، طرح اظهارات نژادپرستانه و یا شرکت در تالارهای گفت‌وگوی اینترنتی مرتبط با گروه‌های مروج نفرت‌نژادی دانستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha