• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۷:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99061510278
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

 براساس تازه‌ترین رتبه‌بندی تایمز؛

دانشگاه بیرجند در جمع دانشگاه‌های برتر جهان قرار گرفت

دانشگاه بیرجند در جمع دانشگاه‌های برتر جهان قرار گرفت

ایسنا/خراسان جنوبی  براساس تازه‌ترین رتبه‌بندی مؤسسه تایمز ۲۰۲۱ نام دانشگاه بیرجند در جمع ۴۷ دانشگاه برتر کشور و ۱۵۲۷ دانشگاه برتر جهان قرار گرفت.

براساس تازه‌ترین رتبه‌بندی مؤسسه تایمز۲۰۲۱ نام دانشگاه بیرجند در جمع دانشگاه‌های برتر دنیا قرار گرفت.
مؤسسه تایمز در تازه‌ترین رتبه‌بندی سال ۲۰۲۱ نام ۴۷ دانشگاه برتر ایران و ۱۵۲۷ دانشگاه برتر دنیا را از ۹۳ کشور اعلام کرد که نام دانشگاه بیرجند در بین برترین‌های دنیا می‌درخشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، محمدجواد دهقانی، سرپرست ISC گفت: رتبه­ بندی تایمز یکی از مشهورترین نظام­های رتبه ­بندی بین ­المللی دانشگاه­ها است که اولین بار در سال ۲۰۰۴ با همکاری تایمز و کیو اس تحت عنوان رتبه­ بندی "تایمز- کیو اس" و از سال ۲۰۱۰ به بعد با همکاری موسسه تامسون رویترز منتشر شد . پایگاه رتبه­ بندی تایمز جهت ارزیابی دانشگاه­ها قسمتی از اطلاعات مورد نیاز خود را از خود دانشگاه­ها، قسمتی دیگر را از نظرسنجی­‌ها و اطلاعات پژوهشی و استنادات را از پایگاه اطلاعاتی اسکوپوس تهیه می­‌کند.

وی اظهار کرد: بر این اساس در رتبه بندی تایمز سال ۲۰۲۱، دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با قرار گرفتن در بازه رتبه­ای ۳۵۱ تا ۳۰۱، رتبه اول دانشگاه های ایران را به دست آورده و بهترین رتبه ایران را نسبت به سال گذشته یک بازه ارتقا داده است.

دهقانی تصریح کرد: دانشگاه‌های صنعتی نوشیروانی و صنعتی شریف به ترتیب با قرار گرفتن در بازه‌های  رتبه‌ای ۴۰۰ تا ۳۵۱ و ۴۵۰ تا ۴۰۱ به عنوان دانشگاه‌های دوم و سوم ایران در این رتبه‌بندی معرفی شده‌اند.

وی  افزود: در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۱، دانشگاه "آکسفورد" برای پنجمین سال متوالی رتبه اول را از آن خود کرده است و دانشگاه "استنفورد" و "هاروارد" به ترتیب در رتبه ­های دوم و سوم قرار دارند.

وی بیان کرد: در رتبه بندی سال ۲۰۲۱ تایمز، تعداد ۲۱ کشور اسلامی حضور داشتند که از نظر تعداد دانشگاه‌ها، جمهوری اسلامی ایران با ۴۷ دانشگاه بیشترین تعداد حضور را داشته است.

این رتبه بندی از ۱۳ شاخص در قالب ۵ معیار کلی آموزش با وزن ۳۰ درصد، پژوهش با وزن ۳۰ درصد، استنادات با وزن ۳۰ درصد، وجهه بین‌المللی با وزن ۷.۵ درصد و ارتباط با صنعت با وزن ۲.۵ درصد بهره گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha