• پنجشنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99061309471
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

پایه‌گذار جایزه داستان کوتاه سیمرغ:

پنجمین جایزه داستان کوتاه سیمرغ در سطح ملی برگزار می‌شود

پنجمین جایزه داستان کوتاه سیمرغ در سطح ملی برگزار می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی پایه‌گذار جایزه داستان کوتاه سیمرغ گفت: پنجمین جایزه داستان کوتاه سیمرغ در گستره ملی و در دو بخش «ملی» و «منطقه‌ای» و با حضور داوران مطرح کشوری برگزار خواهد شد.

مصطفی بیان در گفت‌وگو با ایسنا، عنوان کرد: همه نویسندگان داخل و خارج از کشور می‌توانند در این رویداد بزرگ ادبی شرکت کنند؛ در بخش «منطقه‌ای» شرکت کنندگان باید متولد و یا ساکن نیشابور باشند، همچنین نویسندگان نیشابوری می‌توانند همزمان در هر دو بخش داستان ارسال کنند.

وی ادامه داد: جایزه داستان کوتاه سیمرغ از سال ۱۳۹۴ به ابتکار «انجمن داستان سیمرغ نیشابور» و با مشارکت بخش خصوصی پایه‌گذاری شد و هدف از برگزاری این جایزه ادبی، کشف، معرفی و تولید آثار خلاق و برتر داستانی است؛ این جایزه ادبی متعلق به یک شخص و یک گروه و یا یک نهاد نیست و یک جایزه مردمی است و می‌خواهیم با ادبیات، نیشابور را معرفی کنیم. این رویداد بزرگ ادبی قرار است با حضور چهره‌های ادبی کشوری برگزار شود و تصمیم داریم دو تا سه روز جشن و دورهمی ادبی به همراه برگزاری کارگاه داستان و نشست «شب داستان» در نیشابور داشته باشیم.

بیان اظهار کرد: جوایز و جشنواره‌های ادبی بهانه‌ای هستند تا دو سه روز دورهمی و جشن برای نویسندگان برگزار شود تا به این طریق با یکدیگر آشنا شوند و از تجربیات هم استفاده کنند. حضور داوران و برگزاری کلاس‌های داستان نویسی در این جشن‌های ادبی یک فرصت طلایی برای نوقلمان و نویسندگان و علاقه‌مندان به ادبیات داستان نویسی است.

وی گفت: در نیشابور که سابقه ادبی آن کاملا برای اهل قلم و ادبیات آشکار و بی‌نیاز از توضیح است جای خالی یک رویداد ادبی حس می‌شد و خدا را شکر در سال‌های گذشته با حمایت بخش خصوصی و همکاری بزرگان و نویسندگان شهرستان نیشابور چهار دوره را برگزار کردیم و امیدواریم این دوره را هم با وجود شیوع ویروس کرونا و مشکلاتی که امروز در جامعه شاهد هستیم بهتر از دوره‌های گذشته برگزار کنیم.

پایه‌گذار جایزه داستان کوتاه سیمرغ بیان کرد: از علاقه‌مندان و نویسندگان داخل و خارج از کشور دعوت می‌شود تا داستان خود را با موضوع آزاد تا تاریخ دهم آبان ۱۳۹۹ به دبیرخانه این جایزه ادبی ارسال کنند. شرکت‌کنندگان فقط می‌توانند یک اثر را به منظور داوری ارسال کنند و داستان ارسالی نباید از هزار کلمه کمتر و از 10هزار کلمه بیشتر باشد و پیش از این نباید در کتاب یا نشریه‌ای منتشر شده باشد یا در جایزه یا جشنواره‌ای برگزیده شده باشد.

بیان افزود: همچنین در بخش «منطقه‌ای» شرکت کنندگان باید متولد و یا ساکن نیشابور باشند. نویسندگان نیشابوری می‌توانند برای هر بخش یک داستان ارسال کنند. (داستان‌های هر بخش را در فایل جداگانه ذکر کنند) عنوان داستان، نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، کد ملی، محل سکونت، آدرس ایمیل، شماره همراه در صفحه‌ای جداگانه به همراه داستان ارسال شود و فایل داستان نیز بدون نام و اطلاعات نویسنده باشد.

وی درباره نحوه داوری داستان‌ها نیز مطرح کرد: اسامی داورها را در زمان اعلام نامزدها و راه یافتگان به مرحله نهایی ، اعلام می کنیم و داستان‌های رسیده در دو مرحله داوری می‌شوند و اسامی داستان‌ها به مرحله دوم پیش از داوری نهایی در وبلاگ و کانال تلگرامی و اینستاگرام انجمن داستان سیمرغ نیشابور منتشر خواهند شد. علاقه‌مندان برای شرکت در این جایزه باید داستان خود را از طریق پست الکترونیک به نشانی simurgh.dastan@gmail.com ارسال کنند.

بیان گفت: امیدواریم شرایط طوری باشد که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اجازه داشته باشیم اختتامیه را دی ماه در نیشابور برگزار کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha