• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99061208604
  • خبرنگار : 50294

رئیس آموزش و پرورش سریش آباد:

ارتقای کیفیت شبکه شاد مهم ترین اقدام آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید است

ارتقای کیفیت شبکه شاد مهم ترین اقدام آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید است

ایسنا/کردستان رئیس آموزش و پرورش سریش آباد، با اشاره به تداوم شیوع بیماری کرونا در کشور، گفت: ارتقای کیفیت برنامه‌های شبکه شاد مهمترین اقدام آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید است.

احمدعلی شفیعی صبح امروز در حاشیه سی و چهارمین اجلاس روسای آموزش و پرورش، هدف از برگزاری این اجلاس را بررسی چالش های فراروی نظام آموزشی، نحوه تداوم و استمرار جریان آموزش و فرایند یاد دهی یادگیری در شرایط کرونایی، بررسی مشکلات ارائه آموزش در فضای مجازی، به ویژه نقاط قوت و ضعف شبکه آموزشی شاد عنوان کرد.

شفیعی همچنین توضیح و تبیین برنامه های اولویت دار آموزش و پرورش در سال تحصیلی آتی، دست یافتن به یک نگاه و برداشت مشترک در میان متولیان آموزش و پرورش در مورد مسیری که به منظور تحقق اهداف ترسیم شده باید طی شود و تبادل نظرات و تجربیات به منظور ارتقای سطح دانش مدیران میانی را از دیگر اهداف برگزاری اجلاس برشمرد.

رئیس آموزش و پرورش سریش آباد، با اشاره به تداوم شیوع بیماری کرونا در کشور، گفت: ارتقای کیفیت برنامه های شبکه شاد مهم ترین اقدام آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید است که باید روز به روز بر کیفیت و قابلیت های آن افزوده شود.

شفیعی همچنین افزایش استانداردهای بهداشتی مدارس از طریق تعمیر و بازسازی سرویس های بهداشتی مدارس و توزیع اقلام بهداشتی، ساماندهی به موقع نیروی انسانی و کاهش مشکلات این فرایند با اتخاذ تدابیر مناسب، اجرای نظام رتبه بندی، توانایی نظام آموزشی در تطبیق خود با شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا و استمرار جریان آموزش با استفاده از شیوه های جایگزین به ویژه در بستر شاد را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید عنوان کرد.

وی در پاسخ به این سوال که در صورتی که آموزش و پرورش به صورت غیر متمرکز اداره شود، چه برنامه درسی برای بوم شمامناسب است؟ گفت: برنامه درسی بایستی مقتضیات و شرایط محلی منطقه ای را در ابعاد گوناگون سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را لحاظ کند.

شفیعی خاطرنشان کرد: برنامه درسی غیر متمرکز بایستی استفاده از  استعدادها و ظرفیت های طبیعی منطقه را در برنامه های مهارت آموزی مورد توجه قرار داده و بر اساس این ظرفیت ها و استعدادها رشته های تحصیلی را تعریف و تبیین نماید.

رئیس آموزش و پرورش سریش آباد تاکید کرد: توجه به زبان و فرهنگ بومی و تقویت ارزش ها و باورهای دینی متناسب با شرایط منطقه و راهبردهای مناسب بایستی در اولویت قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha