• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 99061208579
  • خبرنگار : 71628

عدم حمایت رئیس نیجری شورای امنیت از اقدام آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران

عدم حمایت رئیس نیجری شورای امنیت از اقدام آمریکا برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران

رئیس نیجری شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد که با وجود مخالفت حداکثری میان اعضای شورای امنیت با اقدام آمریکا در زمینه بازگردانی تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران، هیچ‌گونه اقدام بیشتری در این راستا انجام نمی‌دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، رئیس نیجری دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل برای ماه سپتامبر روز سه‌شنبه گفت که از این بیانیه که "اقدام بیشتری درباره طرح آمریکا برای بازگردانی تحریم های سازمان ملل علیه ایران نمی‌توان انجام داد"، حمایت می‌کند، چراکه هیچ اتفاق نظری میان ۱۵ عضو شورای امنیت وجود ندارد.
مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا پیش از این در ۲۰ اوت گفته بود روندی ۳۰ روزه را برای بازگردانی تمام تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران تحت عنوان اسنپ بک(مکانیسم بازگردانی سریع تحریم ها) را  از طریق شکایت به شورا و متهم کردن ایران به نقض توافق هسته‌ای آغاز کرده است.
اما دایان تریانسیا دیجانی، سفیر اندونزی در سازمان ملل که رئیس دوره ای شورای امنیت در ماه اوت بود گفت که او در موقعیتی نیست که اقدام بیشتری انجام دهد چراکه ۱۳ عضو شورا مخالفت‌شان را اعلام کرده بودند.
ابدو اباری، سفیر نیجر در سازمان ملل بدون اعلام اقدامی مبنی بر ارائه پیش‌نویس قطعنامه‌ای تحت روند اسنپ بک برای تداوم لغو تحریم‌های ایران، اظهار کرد: ما از این تصمیم که ماه پیش از سوی رئیس شورای امنیت اعلام شد حمایت می‌کنیم.
پمپئو روز پنج شنبه در توییتر گفت که واشنگتن چنین قطعنامه ای را وتو خواهد کرد، اگرچه نشانه‌ای از این که آیا آمریکا خودش چنین متنی را ارائه خواهد داد یا نه، در اظهاراتش نبود. او افزود که تحت روند اسنپ بک، " اگر هیچ قطعنامه ای ارائه نشود، تحریم ها علیه ایران در ۲۰ سپتامبر بازخواهند گشت".
۱۳ عضو شورای امنیت این طور استدلال می‌کنند که تلاش واشنگتن برای اعمال تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران از آن جا که آمریکا از یک مکانیسم در توافق هسته‌ای استفاده می کند و در سال ۲۰۱۸ از این توافق خارج شده، بی‌اثر است.

جمهوری دومنیکن تنها کشور در شورای امنیت است که با این اقدام آمریکا مخالفتی نداشته است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۶-۱۲ ۱۴:۳۳

هیچ گونه اقدام بیشتر خیلی جالب است یعنی شواری امنیت کشک