• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 99061208543
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

آشنایی با یکی از چهره‌های تیم ملی کانوپولوی چهارمحال‌وبختیاری

آشنایی با یکی از چهره‌های تیم ملی کانوپولوی چهارمحال‌وبختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری چهارمحال و بختیاری با دارا بودن چشمه‌ها و آب‌های طبیعی، مکانی مناسب برای انجام ورزش‌های آبی است.

کانوپولو یکی از رشته‌های حوزه قایقرانی و ترکیبی از واترپلو و قایق‌رانی است که در آن دو تیم تلاش می کنند تا در میدانی آبی که شباهتی به میدان واترپولو دارد، توپ را وارد دروازه یکدیگر کنند، از نظر تاکتیکی به بسکتبال و واترپولو شباهت دارد، ورزشکاران این رشته باید مهارت زیادی در قایقرانی و کنترل قایق داشته و از سرعت عمل و قدرت بدنی بالایی به ویژه دست‌ها برخوردار باشند.

در این گفت‌وگو قصد داریم پای صحبت یکی از قهرمانان استان در این رشته ورزشی بنشینیم.

رضا بیگی ملی‌پوش کانوپولو در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: رشته کانوپولو دارای یک پیست ۲۳ در ۳۵ متر است که دو دروازه داشته و هرکدام از این دروازه‌ها ۲ متر از سطح آب فاصله دارند.

وی با بیان اینکه ۸ سال است که به‌صورت حرفه‌ای این ورزش را انجام می‌دهد، ادامه داد: ۷ سال است که در خدمت تیم ملی هستم.

این ملی‌پوش کانوپولو تعطیلی استخرها را عامل کم‌کاری بازیکنان در روزهای کرونایی دانست و ادامه داد: پیش از این برای تمرینات به دو رودخانه زاینده‌رود و ارمند در استان مراجعه کرده و تمرینات قدرتی را در باشگاه بدنسازی انجام می‌دهیم.

بیگی با ابراز تاسف از تعویق برگزاری مسابقات جهانی کانوپولو در ایتالیا، گفت: زمان برگزاری این مسابقات در تابستان سال جاری تعیین شده بود اما به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا به اوایل اردیبهشت‌ماه سال آینده موکول شده است.

این عضو تیم ملی کانوپولو امکانات خدادای چهارمحال و بختیاری نظیر رودخانه‌های طبیعی را موهبتی بزرگ برای استان مطرح و تصریح کرد: استعداد آبی استان خوشبختانه بسیار مساعد است، اما امکانات کمی مانند پارو، قایق، لوازم شخصی و در کل تامین مالی در اختیار ورزشکاران قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: اداره کل ورزش و جوانان وعده‌های مالی می‌دهد، اما آن‌ها را عملی نکرده، همان‌طور که پیش از برگزاری مسابقات جاکارتا در سال ۲۰۱۸ وعده‌های مالی داده و عملیاتی نشد.

بیگی حمایت نکردن از نیروهای جوان را عاملی برای عقب‌نشینی و بی‌انگیزگی در این رشته ورزشی عنوان و بیان کرد: در آیین تجلیل از قهرمانان کمک‌های مالی به بازیکنان برگزیده پرداخت می‌شود اما حقوقی هرچند مختصر برای دلگرمی و پیگیری رشته ورزشی خود دریافت نمی‌کنند.

این ملی‌پوش کانوپولو، المپیکی نبودن رشته‌ قایقرانی را یکی از عوامل بی‌مهری نسبت به این رشته مطرح کرد.

این عضو تیم ملی کانوپولو  مقام دوم قهرمانی در مسابقات آسیا در کشور هنگ کنگ در سال ۲۰۱۵ در بخش تیمی جوانان، دومی تیمی آسیا در سال ۲۰۱۷ و دومی کاپ آسیایی چین در سال ۲۰۱۹ را در کارنامه خود دارد.

در ادامه، حمید کریمی، رئیس ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری به میزبانی قابل توجه استان در برگزاری مسابقات کشوری و بین‌المللی اشاره کرد و گفت: طی ۲ سال اخیر و با وجود کمبود زیرساخت‌ها،  استان میزبان برگزاری ۱۱۸ رویداد ورزشی در سطح کشوری و یک مسابقه بین‌المللی بوده است.

وی به میزبانی استان در رشته‌های قایقرانی اشاره و تصریح کرد: در سال گذشته، ۶ بار میزبان برگزاری اردوهای قایقرانی بوده‌ایم، پیست اسلالوم از طریق بخش خصوصی در روستای سوادجان و با در اختیار قرار دادن تسهیلات در حال آماده‌سازی  در سطح بین‌المللی  است و در حال تلاش برای تبدیل استان به قطب قایقرانی کشور هستیم.

رئیس ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه حمایت‌های مالی از ورزشکاران حوزه قایقرانی در حد توان صورت گرفته است، گفت: در ادوار گذشته، در مراسم تجلیل از قهرمانان و هنگام استقبال از قهرمانان، مبالغ مالی به این عزیزان پرداخت شده و کمک‌ها در حد وسع صورت گرفته، ۱۴۰۰ قهرمان در استان انتظار کمک دارند و این درحالی است که مبلغ ۱۰ میلیون تومان به افراد مدال‌آور و یک میلیون تومان به افراد بدون مدال اعطا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha