• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۸:۳۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99061208501
  • منبع : نمایندگی لرستان

پرورش صحیح لاروها مرحله مهم پرورش آبزیان

پرورش صحیح لاروها مرحله مهم پرورش آبزیان

ایسنا/لرستان عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: پرورش صحیح لاروها مرحله مهمی در پرورش آبزیان به شمار می‌رود.

دکتر بهروز یاراحمدی درگفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: استفاده از آرتمیا برای تغذیه آبزیان از سال ۱۹۳۹ آغاز شده و امروزه در سطح وسیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: اختلاف در کیفیت سیستم گونه‌های مختلف آرتمیا یکی از دلایل اصلی اختلاف قیمت آنها است.

یاراحمدی اضافه کرد: ویژگی‌های تخم‌گشایی سیست آرتمیا از نظر پرورش دهندگان آبزیان بسیار مهم است و معمولا بعد از حداکثر تخم‌گشایی سیست‌ها از ناپلیوس‌ها برای تغذیه لاروها و آبزیان پرورشی استفاده می‌کنند.

وی اضافه کرد: ارزش غذایی آرتمیای که به عنوان ماده غذایی برای پرورش و تغذیه آبزیان مورد استفاده قرار می‌گیرد به مراتب مهمتر از ویژگی‌های تخم گشایی آن است.

این دکترای تغذیه افزود: پرورش صحیح لاروها مرحله مهمی در پرورش در آبزیان به شمار می‌رود و اغلب آبزیان در این مرحله با غذای زنده تغذیه می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: جلبکهای تک سلولی، روتیفر، دافنی، آرتمیا و کرم‌ها از مهم‌ترین گونه‌های غذایی زنده هستند که در تغذیه لاروها به مقدار زیادی کاربرد دارند.

یاراحمدی گفت: آرتمیا موجود با ارزشی است که در پرورش لاروهای انواع ماهیان آب شور و شیرین و میگوها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان اظهار کرد:‌ استفاده از سیستم پوست زدایی شده ناپلئوس تازه از تخم خارج شده و بیوماس آرتمیا در کلیه مراحل مختلف رشد برای تغذیه لارو اکثر آبزیان پرورشی در طول دوره پرورش اهمیت بسیار زیادی دارد و سبب رشد سریع تر درصد بازماندگی بالاتر و فرش تولید می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: اگر از سیستم پوست زدایی شده آرتمیا به عنوان یک منبع پروتئینی با قابلیت هزینه بالا به همراه پودر ماهی استفاده شود ارزش بیولوژیکی خوراک آن بهبود می‌یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha