• سه‌شنبه / ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۸:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99061108316
  • خبرنگار : 50189

ابهام استاندار کرمان؛ آیا بنیاد مستضعفان در قلعه گنج با "فتاح" راه "سعیدی کیا" را می رود؟

ابهام استاندار کرمان؛ آیا بنیاد مستضعفان در قلعه گنج با "فتاح" راه "سعیدی کیا" را می رود؟

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: براساس برنامه قبلی تعیین شده برای معین های اقتصادی، بنیاد مستضعفان سه سال در شهرستان قلعه‌گنج برنامه دارد که جای سوال است آیا این سیاست توسط رییس جدید بنیاد مستضعفان دنبال می‌شود؟ زیرا از ۳ سال تعیین شده هنوز ۲ سال باقیمانده است.

دکتر "محمدجواد فدایی" عصر امروز ۱۱ شهریور ماه در هشتمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان در سال جاری با اشاره به اخرین بازدید خود از شهرستان قلعه گنج در هفته دولت امسال عنوان کرد: بازدیدهای متعددی از پروژه های در حال اجرای این منطقه داشتیم که به نظر می رسید با تمام ظرفیت برخی پروژه ها کار نمی کردند به طور مثال کارخانه شیر پاک قلعه‌گنج با ظرفیت ۲۵ درصدی در حال کار کردن بود و تنها سه نیروی در این کارخانه در حال انجام کار بودند و یا نیروگاه خورشیدی ۴ مگاواتی آن منطقه فقط با یک مگاوات در حال فعالیت بود و امیدواریم که با تغییر مدیریت در بنیاد مستضعفان انگیزه در این شهرستان کم نشود.

استاندار کرمان گفت: براساس برنامه قبلی تعیین شده برای معین های اقتصادی، بنیاد مستضعفان سه سال در شهرستان قلعه‌گنج برنامه دارد که جای سوال است آیا این سیاست توسط رییس جدید بنیاد مستضعفان دنبال می‌شود؟ زیرا از ۳ سال تعیین شده هنوز ۲ سال باقیمانده است.

به گزارش ایسنا، دکتر "حیدروند"  نماینده معین اقتصادی قلعه‌گنج و بخش جازموریان نیز در این جلس ه در تشریح اقدامات صورت گرفته توسط بنیاد مستضعفان در این منطقه گفت: بنیاد مستضعفان اولین پایلوت آبادانی پیشرفت کشور در شهرستان قلعه گنج را در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی استان کرمان کلید زد و از ابتدای فعالیت در این منطقه به دنبال آن بودیم که روی نقاط قوت منطقه کار کرده و از تهدیدها جلوگیری کرده و آنها را به فرصت تبدیل کنیم ضمن آنکه به دنبال شناسایی نقاط ضعف و تلاش در جهت رفع آنها بودیم لذا در قلعه گنج کار برای مردم و با مردم را شروع کردیم.

مدیر اجرایی طرح پیشرفت و آبادانی شهر اقتصاد مقاومتی قلعه گنج، اقدامات صورت گرفته در قلعه‌گنج را در گروی همکاری دستگاه‌های دولتی و بنیاد مستضعفان دانست و بیان کرد: کارهای زیرساختی و زیربنایی خوبی با همکاری دستگاه‌های دولتی در شهرستان قلعه گنج انجام شده و انصافا در این مدت دستگاه‌ها کارشان در این منطقه چند برابر شده بود.

نماینده معین اقتصادی قلعه‌گنج و بخش جازموریان با اشاره به برکات بسیج جامعه محلی در شهرستاخ قلعه‌گنج عنوان کرد: هم اکنون ۱۰۰۰ بافنده در قلعه گنج در حال فعالیت هستند که بازار کار آنها در داخل و خارج از کشور است.

وی با بیان این مطلب که قلعه گنج در گذشته نماد فقر بود اما اکنون به نماد پیشرفت تبدیل شده است، تصریح کرد: در دو یا سه ماه اول امسال در حال تبیین اقدامات مدنظر برای شهرستان قلعه‌گنج بودیم تا کاستی‌ها در منطقه را با همکاری مردم احصاء کرده و بتوانیم برنامه‌ها و تجربیات سال های اخیر را برای نشر به سایر نقاط این منطقه ارایه دهیم.

حیدروند ادامه داد: تسهیلات بلاعوض همچنان در اختیار مردم این منطقه قرار داده می‌شود و تاکنون ۳۵ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه در شهرستان قلعه گنج پرداخت کرده و برای امسال نیز ۴۵ میلیارد تومان پروژه احصاء شده که برخی از آنها تفاهمنامه‌شان منعقد شده و برخی نیز در حال عقد تفاهمنامه هستیم و اعتبارات در نظر گرفته شده از طرف بنیاد مستضعفان در قلعه‌گنج  ۱۰۰ درصد تخصیص پیدا می‌کند.

مدیر اجرایی طرح پیشرفت و آبادانی شهر اقتصاد مقاومتی قلعه گنج بیان کرد: بنیاد مستضعفان امسال اعتبارات مربوط به شهرستان قلعه‌گنج را ۲.۵ برابر نسبت به سال گذشته افزایش داده است.

نماینده معین‌های اقتصادی قلعه‌گنج و بخش جازموریان انسجام سازمانی را یکی از آیتم‌های موفقیت‌های قلعه‌گنج دانست و بیان کرد: به دنبال این هستیم که گره‌های موجود در این شهرستان را یکی بعد از دیگری در حد توان بنیاد مستضعفان باز کنیم.

وی از صندوق‌های خرد روستایی سخن به میان آورد و اظهار کرد: صندوق‌های خرد روستایی تشکیل شده در این منطقه ۲۴ هزار عضو دارد که ۳۳ میلیارد تومان گردش مالی آنهاست  و همچنین ۳۰ سفیر و تسهیل‌گر در منطقه در حال فعالیت هستند ضمن آنکه تاکنون ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات از این صندوق ها با کمک بنیاد مستضعفان پرداخت شده است.

حیدروند درباره زمان بندی تفاهمنامه بنیاد مستضعفان با استان کرمان گفت: تفاهمنامه برنامه شهرستان قلعه‌گنج ۵ ساله بود اما تا ۱۴۰۰ دیده شده است و امروز هیچ کدام از پروژه‌های ما ناقص نیست و همه آنها در حال انجام است.

وی افزود: برنامه‌ها به همان شکل که تبیین شده است، اجرا می‌شوند و ۴۵۰۰ نفر از ابتدای حضور بنیاد مستضعفان تا کنون از قلعه‌گنج بازدید کرده‌اند و تاکید بر تکمیل مدل قلعه‌گنج داریم و اکنون بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی پیگیر این مهم هستند و هیچ کس بنایی بر کاهش کارهای قلعه‌گنج ندارد.

نماینده معین اقتصادی قلعه‌گنج و بخش جازموریان در خصوص کاهش ظرفیت تولید کارخانه شیر پاک قلعه‌گنج اظهار کرد: شهرک صنعتی قلعه‌گنج کمبودهای دارد و تولید کارخانه شیر پاک قلعه‌گنج با عرضه‌اش در این منطقه همخوانی ندارد.

به گزارش ایسنا در این جلسه تفاهمنامه همکاری بنیاد مستضعفان کشور با استاتداری کرمان جهت پیشرفت و آبادانی بخش زهکلوت شهرستان رودبار جنوب ارائه و امضا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha