• دوشنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99061007115
  • خبرنگار : 50355

فرماندار شهرستان فیروزه:

مشارکت مردم توسعه را پایدارتر می‌کند

مشارکت مردم توسعه را پایدارتر می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار فیروزه گفت: حضور و مشارکت مردم در قالب سمن‌ها و نهادهای مدنی نقش موثری در توسعه شهرستان دارد و در واقع توسعه را پایدارتر می‌کند.

ابوالفضل حکیم‌پور در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: از ابتدای تاسیس شهرستان فیروزه، اهمیت حضور مردم به لحاظ کمک‌های فکری و اجرایی در توسعه شهرستان احساس می‌شد و در همین راستا و به منظور ترغیب و تشویق افراد علاقه‌مند در حوزه‌های مختلف پیگیری‌های لازم برای تشکیل سمن‌ها انجام شد و توانستیم افراد علاقه‌مند به فعالیت در نهادهای مردمی  را گرد هم بیاوریم.

وی ادامه داد:  تا ۶ ماه پیش هیچگونه نهاد مردمی در شهرستان نداشتیم اما با پیگیری موضوع خوشبختانه ۳ سمن توانستند، مجوز بگیرند که این سمن‌ها در حوزه کودک، کتاب و زنان فعالیت دارند.

حکیم‌پور اظهار کرد: برای ترویج و تشویق بیشتر و شناسایی افراد علاقه‌مند به فعالیت در سمن‌ها، طرحی را تبیین کردیم که بر اساس آن هر اداره می‌تواند مروج و مشوق تشکیل یک سمن باشد.

وی گفت: در این طرح، ادارات بر اساس  مخاطبانی که دارند، افرادی را که علاقه‌مند به کارهای عام‌المنفعه در حوزه فرهنگی، اجتماعی و جهادی هستند، ترغیب می‌کنند تا این افراد گرد هم آیند و در قالب سمن فعالیت کنند.

فرماندار فیروزه مطرح کرد: سمن‌هایی که در حال حاضر در شهرستان آغاز به کار کرده‌اند از طریق هدایت همین ادارات بودند به طوری که سمن فعال در حوزه کودک از طریق اداره بهزیستی شهرستان هدایت شد، همچنین سمن فعال در حوزه کتاب نیز از طریق اداره کتابخانه‌های عمومی و سمن مربوط به زنان از طریق مجمع مشورتی بانوان و فنی حرفه‌ای بانوان شهرستان هدایت شدند.

حکیم‌پور افزود: برنامه‌ریزی کردیم که در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی نیز سمنی را تشکیل دهیم همچنین در حوزه مهارت افزایی هم یک سمن دیگر در شرف تشکیل است.

وی خاطر نشان کرد: اعتقاد ما بر این است که حضور و مشارکت مردم در توسعه، توسعه را پایدارتر می‌کند چرا که مردم شفاف‌تر به موضوعات نگاه می‌کنند و زیاد درگیر بروکراسی‌های اداری نمی‌شوند و به همین دلیل می‌توانند نقش چشمگیری در توسعه شهرستان داشته باشند.

فرماندار فیروزه بیان کرد: تا کنون ۳ سمن در شهرستان به ثمر رسیده و امیدواریم که تا پایان سال حداقل ۵ سمن دیگر را هم وارد گردونه نهادهای مدنی کنیم.

حکیم‌پور در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه سمن‌ها باید مردم‌نهاد باشند اینکه ادارات سمن‌ها را برای تشکیل هدایت می‌کنند در ماهیت و روح مردم‌نهاد بودن سمن‌ها تاثیری ندارد، توضیح داد: قرار نیست ادارات تشکیل‌دهنده سمن باشند و نقش ادارات فقط به عنوان مروج و مشوق است و اینکه افراد علاقه‌مند در حوزه‌های مرتبط را به هم معرفی کنند و آن‌ها را با شرایط تشکیل سمن آشنا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha