• دوشنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۷:۵۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99061006646
  • خبرنگار : 50005

مسئول کمیته علم و فناوری ستاد استانی مقابله تاکید کرد

عملکرد تحسین برانگیز شرکت‌های دانش‌بنیان آذربایجان شرقی در طرح‌های تحقیقاتی مقابله با کرونا

عملکرد تحسین برانگیز شرکت‌های دانش‌بنیان آذربایجان شرقی در طرح‌های تحقیقاتی مقابله با کرونا

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و مسئول کمیته علم و فناوری ستاد استانی مقابله با کرونا گفت: عملکرد شرکت‌های دانش‌بنیان آذربایجان شرقی در ارائه و اجرای طرح‌های تحقیقاتی کاربردی برای پیشگیری و مقابله با کرونا در کشور قابل توجه و تحسین برانگیز است.

حسن ولی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص اهداف این کمیته اظهار کرد: با توجه به نگاه و رویکرد علمی استاندار آذربایجان شرقی و رئیس ستاد استانی مقابله با کرونا نسبت به حل مسائل و مشکلات جامعه، کمیته‌ای تحت عنوان علم و فناوری در ذیل ستاد فوق تعیین شد.

وی افزود: در حال حاضر هر چند که راه مقابله با شیوع کرونا، رعایت بهداشت فردی و رعایت فاصله اجتماعی است، اما راه رسیدن به درمان قطعی آن، تولید واکسن برای این بیماری خطرناک بوده که از طریق تحقیقات علمی و استفاده از علم و فناوری و هم‌افزایی توانمندی‌های مراکز علمی و فناوری ممکن است و در این رابطه کشور ما از کشورهای پیشرو محسوب می‌شود.

وی در خصوص ترکیب اعضای کمیته علم و فناوری نیز گفت: اعضای این کمیته متشکل از روسای دانشگاه‌های استان و معاونان پژوهشی آن‌هاست؛ تاکنون جلسات منظمی با حضور اعضا، کارشناسان، صاحبنظران در شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شده و طرح‌های ارائه شده از سوی شرکت‌های دانش بنیان پس از بررسی کارشناسانه تصویب و جهت صدور مجوزهای مربوطه به نهادهای ذیربط ارجاع داده می‌شود.

ولی زاده افزود: با تلاش و همت دانشمندان و پژوهشگران فعال دانشگاه‌های استان، شاهد طرح‌هایی قابل توجه از نظر تعداد و همچنین مفید و مؤثر برای جلوگیری از شیوع و همچنین تشخیص بیماری کرونا هستیم.

وی ادامه داد: به‌زودی با انتشار عملکرد شش ماهه دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری استان، ظرفیت این مراکز علمی در مواجهه با ویروس کرونا و این بحران بین المللی و ملی بیشتر و بهتر نمایان خواهد شد.

وی با تاکید بر جایگاه دانشگاهیان در حل مسائل و نیازهای جامعه تشریح کرد: در مقابله با بحران کرونا و مسائل پیرامون آن، دانشگاه‌ها نقش بی‌بدیلی دارند و جامعه ما شاهد تلاش بی‌وقفه اساتید و پژوهشگران حوزه‌های علم و فناوری، پزشکی و... در راستای کشف واکسن، ساخت تجهیزات مقابله با ویروس کرونا است.

مسئول کمیته علم و فناوری ستاد استانی مقابله در خاتمه تاکید کرد: اعتماد ایجاد شده، فرصت مغتنمی است تا با این پشتوانه مطمئن، شاهد ایفای نقش مهم و اساسی دانشگاه‌ها در دوران پسا کرونا باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha